Екс-чоловік Лорак чекає на поповнення від молодої нареченої? Налчаджиоглу вразив новиною: “Красивий пузатік”

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу сколихнув мережу кадрами, на яких, імовірно, постала вагітна жінка.

Розлучення знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак та її колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу сталося 5 років тому. З тих пір екс-подружжя пройшло через безліч випробувань. Ще минулого року здавалося, що пара нарешті возз’єднається, а вже через декілька місяців чоловік повідомив про те, що одружується з іншою. Дружиною бізнесмена стане молода візажистка Лілія.

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив новиною про імовірну вагітність

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив новиною про імовірну вагітність

Варто відмітити, що обидва мають дітей від минулих шлюбів. Пара проживає разом в Києві, і час від часу подорожує до родичів чоловіка у Туреччину. Мурат став більш активним в соціальній мережі Instagram, тому фанати Ані Лорак мають ексклюзивну можливість спостерігати за тим, як складається життя її екс-обранця.

Велика кількість контенту у його мікроблозі присвячена бізнесу. Так, нещодавно Налчаджиоглу оприлюднив на особистій сторінці відео з конференції компанії “Farmasi”.

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив новиною про імовірну вагітність

Спікер заходу була знята здалеку, тому ідентифікувати її особистість складно. Тим не менш, коментатори одразу ж звернули увагу на округлі форми жінки та почали натякати на її вагітність.

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив новиною про імовірну вагітність

Героїня відеоролику може бути як нареченою Мурата, так і його співробітницею. Цікаве положення жінки також залишається під питанням.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про поїздку Ані Лорак до Туреччини. Декілька місяців тому її донька Софія переїхала до батька, а вже згодом з’ясувалося, що Кароліна ховається у родичів колишнього чоловіка. Втім, сподівання фанатів артистки не те, що пара возз’єднається знову були знищені, адже наречена Мурата Лілія дає зрозуміти — у пари все добре.

Схожі статті