Скільки разів насправді був одружений Олег Винник і чи була Таюне його першим коханням: вся правда про шлюби

Повелитель вовчиць вже встиг розбити не одне жіноче серце. Але й досі не зробив зізнання, чи обрав він "ту саму". Що відомо про жінок Олега Винника та чи справді співак одружений?

Він таємничий та загадковий, майже як “агент 007”. Він улюбленець мільйонів жінок не тільки в Україні, а й по всьому світу. Кожна друга мріяла стати його єдиною “вовчицею”. Так, ви вже здогадалися, що герой цього матеріалу — Олег Винник. Але попри неабияку популярність співаку віртуозно вдається приховувати подробиці свого життя від допитливих очей публіки та ЗМІ.

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Якщо гора не хоче йти до Магомета, то Магомет піде но неї. Якщо Олег Винник не хоче розповідати фанам про свою обраницю, фанати знайдуть її самі. Співаку приписували безліч романів, з колегами, підопічними та ледь не з перехожими жінками на вулиці. Проте деякі чутки були доволі обґрунтовані. Згадаємо, з ким виконавцю приписували найгучніші романи.

Настя Каменських

Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Знаменитості були суддями на вокальних шоу “Х-фактор” та “Маска”. Наявність у Насті чоловіка не завадило Виннику демонструвати свого інтересу до колеги. Співак відкрито фліртував з Каменських та міг дозволити собі поцілувати її просто на очах у тисяч телеглядачів. Але й NK виявилась дівчиною не з робкого десятку, та на всі знаки уваги від зіркового колеги відповідала взаємністю.

Еліна Іващенко

Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Ця юна красуня стала переможницею шоу “Х-фактор” у 2019 році. Олег Винник був творчим наставником Еліни. Попри 28-річну різницю у віці публіка миттєво почала підозрювати, що співак має на підопічну не тільки творчі плани. Після закінчення проєкту ця парочка випустила спільний трек “Діаманти”. Чуттєві слова пісні ще більше підлили масла у вогонь, але артисти ці чутки не підтвердили, як і не спростували.

Таїсія Сватко

Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Скільки б романів не приписували Виннику, фанати впевнені, що співак одружений. Таємною дружиною виконавця вважається бек-вокалістка артиста, яка зараз будує власну кар’єру під псевдонімом Таюне. Подейкують, що пара ще зі студентських часів має романтичні стосунки, але старанно приховує це від фанатів. Є навіть плітки, що в зірок є спільний син, якого вони не знайомлять з шанувальниками за певних обставин.

Нагадаємо, що зірковий повелитель вовчиць має ще чимало таємниць особистого життя. Про них ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забувайте підписуватися та ставити вподобайки!

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.