Зірка серіалу “Свати” заявила про зміну професії: чому Анна Кошмал більше не знімається в серіалах

Анна Кошмал тимчасово не працює акторкою і не знімається в серіалах. На жаль, індустрія кіно зараз припинила роботу, тож і роботи у акторів немає і треба шукати нові джерела доходу

Акторка повідомила, що через ситуацію в країні виробництво фільмів припинилося і вона більше не акторка. Про відкриття свого бізнесу Анна повідомила в соціальній мережі instagram.

Як і всі українські актори Анна Кошмал вимушена була відмовитись від кар’єри актриси серіалів та фільмів. Натомість дівчина знайшла себе в іншій справі. Акторка відкрила інтернет-магазин натуральної доглядової косметики. Тобто, це не просто магазин з великим асортиментом, це особистий бренд Кошмал.

Чим займається Кошмал

Дівчина полюбляє догляд за своєю шкірою і ставиться до цього дуже відповідально. По-перше, доглянута шкіра це важливо для кожної дівчини і всі до цього прагнуть. По-друге, Анна все ж таки акторка і в кадрі їй необхідно виглядати ідеально, до того ж, грим не надто гарно впливає на стан шкіри.

Напевно через ці причина Кошмал вирішила створити власний бренд органічної косметики, якою буде користуватися та без опаски довіряти інгредієнтам та результатам після використання.

Косметичний бренд має назву “Plantanna.store”. В асортименті є засоби для догляду за обличчям, волосами та тіла. Це різні креми, сироватки, тоніки, бальзами для губ та для волосся, шампуні і багато чого іншого. А нещодавно Анна додала до асортименту патріотичні футболки та натуральні ароматичні свічки.

До речі, нещодавно на благодійному ярмарку, в якому брало участь багато акторів української спільноти,  Анна особисто продавала свої косметичні засоби де бренд “Plantanna.store” користувався популярністю серед дівчат та молодих жінок, які полюбляють якісні косметичні засоби. А виручені гроші відправилися в фонд підтримки ЗСУ.

Схожі статті