Фанати Ані Лорак спробували відбілити репутацію зрадниці: видали свої слова за допис співачки

Ані Лорак останнім часом не щастить. Тож фани зірки в День Незалежності вирішили допомогти зірці та привітали українців від її імені. Можливо, сама Кароліна забула про це за клопотами.

43-річна співачка Ані Лорак давно вже проживає на росії і схоже повертатися зовсім не збирається. Вона успішно будує там кар’єру, виховує доньку від першого шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу та крутить роман із Єгором Глібом, колишнім чоловіком співачки Tayanna.

Фани спробували відбілити репутацію Ані Лорак

Учора, 24 серпня, на сторінці фан-клубу співачки в Instagram з’явився допис від імені співачки з привітанням українців із Днем Незалежності. Той, хто бачив цей допис, у перші миті був ошелешений, адже це поза межами реальності. Однак, звісно, ці вітальні слова не належали співачці-запроданці, адже про ситуацію в Україні вона й слова не зронила із самого початку повномасшабного вторгнення. Лише розмістила на своїй сторінці в соцмережі пост “Ні війні!”.

Далі – цілковите мовчання. Проте за останніми даними, співачці й на росії зараз не мед. Найближчим часом у неї був запланований концерт у Новосибірську, який організатори несподівано відмінили. Як причину стримано назвали “критичні висловлювання про спецоперацію”. Хоча доказів чи підтверджень її різких висловлювань ніде не зафіксовано. Невже вона даремно так довго мовчала, щоб зараз щось бовкнути і втратити те, що вона так довго берегла – кар’єру та гроші. Після неприємного сюрпризу Лорак зникла з інформаційних радарів і не потикає нікуди носа. Відомо тільки, що доньку Софію вона відправила до татка в Туреччину, де той проживає з новою молодою дружиною. Однак мається також інформація, що на Ані Лорак чекають у Європі –   у містах Лемго, Гамбург, Дортмунд, Оффенбах, Прага, Нюрнберг та ін. Чи справді це так, покаже час. Можливо, з її очей просто почала спадати полуда і їй потрібен перепочинок.

Схожі статті