Колишній чоловік Аліни Гросу Олександр Комков розкрив її брехню про розставання: “Причиною розлучення стало…”

Розлучення Аліни Гросу стало великим шоком для її шанувальників, адже союз протривав лише півроку. Це стало антирекордом в українському шоу-бізнесі, а чутки і досі ходять навколо цього розлучення.

Весілля Аліни Гросу було одним з найпишніших в історії українського шоу-бізнесу. На розкішне торжество в Італії батьки співачки витратили понад 100 тисяч доларів. Захмарна вартість свята не виправдала очікувань — через півроку артистка розлучилася, і деякий час навіть приховувала правду про розставання з чоловіком.

Аліна Гросу розповіла, що її колишній чоловік одружився та став батьком
Колишній чоловік Аліни Гросу Комков розкрив її брехню про розставання

Колишній чоловік Аліни Гросу Комков розкрив її брехню про розставання

Згодом Аліна все ж таки наважилася розповісти журналістам “Зіркового шляху”, що причиною її розлучення стала невірність Олександра. Мовляв, хлопець попросив паузи у стосунках, а сам тим часом зібрав валізи і рушив до своєї нової пасії.

Жінка була набагато старша за Аліну і нібито заможнішою. Але стосунки у новоствореної пари не склалися, і Комков повернувся до дружини, сподіваючись зберегти шлюб. Тим не менш, Гросу вказала на двері.

Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку
Колишній чоловік Аліни Гросу Комков розкрив її брехню про розставання

За версією Аліни, ініціатором розлучення став саме Олександр. Однак Комков вперше і востаннє вийшов на зв’язок журналістами “Зіркового шляху”, щоб заявити про те, що це неправда. За версією московського бізнесмена, розлучення було спільним рішенням пари, і він розставання не ініціював. Цю інформацію Аліна ніяк не коментувала.

“Причиною розлучення стало спільне бажання розійтися. З Аліною не спілкуюся, але бажаю їй лише всього найкращого та успіхів у творчості”, — каже Комков.

Варто відмітити, що згодом дівчина розповіла про одруження Комкова. Після розриву Олександр швидко оговтався, знайшов своє справжнє кохання, знову пішов під вінець і навіть став батьком. Тим часом Аліна не може впоратися з осудом, адже артистку неодноразово поливали брудом через її швидкий роман з російським актором Романом Полянським.

Схожі статті