Який вигляд має колишня Дана Балана Оксана Муха, після того як вони поставили на паузу свої відносини

На шоу "Голос країни" Дан Балан завів роман не тільки з Тіною Кароль, а ще й з учасницею шоу та своєї команди Оксаною Мухою, яка принесла йому перемогу у 9 сезоні

Під час участі в шоу в якості тренера, Дан Балан став на слуху, через свої залицяння до Тіни Кароль. Співак не приховував своїх почуттів та кожного ефїру намагався якось здивувати Тіну. Але згодом на проєкті з’явилась учасниця на їм’я Оксана Муха, яка потрапила до команди Дана. Ревнощі у Кароль запалали швидко, через поведінку Дана Балана на адресу молодої співачки.

Дан Балан на
Дан Балан на концерті

Глядачі вже не розуміли до кого справді відчуває теплі, романтичні почуття молдаванин з гарячою кров’ю Дан Балан. Його вчинки та фрази інколи були настільки шокуючими, що здавалося, далі вже зайти не може.

Які стосунки були між Оксаною і Даном

Сама Оксана Муха не заперечувала тему відносин зі своїм зірковим тренером і навіть підігрівала чутки. На фіналі “Голосу країни-9” Оксана та Дан вийшли разом на сцену для виконання дуже пронизливої пісні під назвою “Все пробачати”. А після проєкту артисти записали кліп на цю пісню з важливим соціальним посилом. Звісно після такої події чутки лише почали розходитися з новою силою.

О
Оксана Муха співає

Згодом Оксана Муха абсолютно спокійно прокоментувала ситуацію, яка додала переможниці “Голосу країни-9” додаткової популярності та зізналась, що вона навмисно не заперечувала романтичний зв’язок з Даном, бо так було потрібно і від цього ніяк не можна було втекти, це йшло від душі.

“На сцені ми всі актори, завжди. А актори повинні відчувати по-справжньому та щиро вірити у свою роль, це важка задача, але треба щоб глядач повірив, що почуття не підроблені і емоції справжні. Ми з Даном були максимально щирими та відданими один одному в момент виступу та на зйомках кліпу” – зізнається співачка.

Схожі статті