43-річна Ольга Полякова зубритиме українську під наглядом суворих учителів: співачка в розпачі

Оля Полякова активно вивчає українську мову, адже без неї зараз ніяк не обійтися – ні в житті, ні у творчості. Для цього вона запустила власний проєкт, до якого долучить інших зірок.

Зірки шоу-бізнесу масово взялися за вивчення української мови, адже раніше багато хто з них не надавав цьому особливого значення. Проте не всім, як виявилося, легко гризти граніт науки. Адже тут справа не тільки в тому, щоб уміти писати та говорити українською, артисти мають швидко перелаштуватися та заспівати пісні солов’їною. Інакше колеги по цеху можуть випередити та забрати “всі вишеньки на торті”. А це вже справа серйозна.

Співачка та королева ночі Оля Полякова, як свідома та підприємлива пані, вчасно відреагувала на виклики сьогодення і не стала зволікати з цим важливим питанням. Зірка серйозно приступила до вивчення української мови, проте щоб їй не було нудно, вона закликала колег по цеху долучитися та допомогти їй у цьому. Щотижня вона планує кидати виклик зірковим колегам, з якими буде змагатися у знанні української. Це буде своєрідний мовний батл, який королева ночі вже охрестила “найпатріотичнішим шоу від Олі Полякової”. А саме шоу має назву “Знай нашу”.  Ефіри складатимуться з раундів, під час яких перевірятимуться. знання лексики, фонетики, семантики, культури та спорту. І все це відбуватиметься під пильним оком суворої вчительки. Метою створення проєкту співачка окреслила коротко та ясно: допомогти всім українцям вичавити із себе “кровосісів” та “новорічні йолки”. Погодьтеся, аргумент вагомий, що й нічого заперечити.

Нагадаємо, що переважну частину репертуару співачки раніше становили російськомовні пісні. Як глибоке вивчення української вплине на творчість співачки, покаже час. Прихильники чекають на нові хіти.

Схожі статті