Перший раз у перший клас: діти Матвієнко і Мірзояна, Луценко та інших зірок, які 1 вересня 2022 йдуть до школи

Зовсім скоро діти вирушать до школи з новими силами та візьмуться гризти граніт науки. Цікаво, чиї зіркові дітки підуть у перший клас і де саме.

Першого вересня з нетерпінням чекають усі – як батьки, так і школярі. Проте з особливим трепетом та хвилюванням чекають свята Першого дзвоника батьки, чиї діти мають піти до першого класу. І тут уже немає жодного значення – чи це першачки зірок, чи звичайних людей. Адже селебріті ще більше хвилюються перед походом у школу, ніж під час виступу на публіці.

Проте цього року навчальний рік для школярів розпочнеться не так, як вони звикли зазвичай. Через повномасштабну війну деякі діти змушені будуть навчатися за кордоном. Серед них є й діти зірок. Проте є й такі, які вирішили залишитися в Україні. Куди ж відомі батьки вирішили влаштувати своїх першокласників.

Донька Мірзояна та Матвієнко піде в школу у Великій Британії

Цього року вперше за шкільну парту сяде донька Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко Ніна. Зіркова пара збиралася віддати донечку в українську школу, проте непроста ситуація внесла свої корективи. Дівчинка ходитиме до школи у Великій Британії. Маленька Ніна ще звикає до нової країни, проте вже знайшла собі друзів. От тільки Тоня Матвієнко переймається, що донька не на достатньому рівні знає англійську мову. Однак вчителька доньки родом із Польщі, тож вона завжди може поясними дівчинці все українською.

Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії
Донька Матвієнко та Мірзояна навчатиметья у Великій Британії

Перший раз на шкільний поріг ступить у цьому році також донька Аніти Луценко – 6-річна Мія. Як і подружжя Матвієнко та Мірзояна, зіркова тренерка планувала віддати доньку в українську школу. Але Мія вирушить до школи також у Великій Британії. Ходитиме дівчинка у звичайну сільську школи неподалік Лондона. Аніта Луценко планує невдовзі повернутися додому – до березня 2022-го. Тож перший клас дівчинка має закінчити в Україні. Проте будуть дивитися по ситуації.

Цього року за віком під статус першачка підпадає також син головної ревізорки країни Ольги Фреймут, якого звати Валерій. Проте телеведуча поки мовчить про синочка – не хоче виносити це важливе питання на загал або ж просто ще не вирішила, куди прилаштує дитину. Відомо, що Фреймут пересиджувала війну за кордоном із дітьми, проте де саме достеменно не відомо. Одного разу на сторінку в соцмережі вона виклала малюнок 4-річної доньки Євдокії. Дівчинка зобразила очільника Кремля Путіна та зім’яла малюнок. А син ведучої на своє день народження загадав бажання, щоб Україна швидше перемогла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.