Багатодітний Віталій Козловський показав своїх малюків від різних жінок: з карими очима та темним волоссям

37-річний Віталій Козловський уже багато років має статус холостяка та, схоже, навіть не думає одружуватись. Однак, як виявилося, діти є.

Час від часу зірка “Шансу” та колишній підопічний Ігоря Кондратюка буває помічений з різними дітьми. Тож закрадаються сумніви, а чи вже такий Віталій і бездітний, якого із себе вдає.  Як виявилося, Козловський і справді не має ще дітей. Адже ще не зустрів ту єдину, від якої б хотів продовження роду. Навіть відома блогерка та ефектна красуня Раміна Есхазай не змогла полонити серце затятого холостяка Козловського і весілля не сталося. Хоча про їхній роман багато говорили, а ще більше обговорювали пару вже після того, як вони розійшлися. Раміна нарікала на співака, що той її використав, щоб забути попередні стосунки. А Козловський, у свою чергу, зізнавався, що занадто ідеалізував дівчину.

Козловський має багато дітей

Однак співак дуже любить дітей і має аж чотирьох похресників: трьох дівчаток Вероніку, Софію та Магдалену, а також маленького козака Платона. До речі, Платон попри свій юний вік уже є вправним блогером і на нього підписані понад 20 тисяч фоловерів. Хлопчик зовні дуже схожий на Віталія Козловського: у нього великі карі очі та темне волосся. Тож не дивно, що багато хто вважає хлопчика рідним сином зірки. А Софійку він хрестив у парі з Іриною Білик, тож відомі співаки ще й доводяться одне одному кумами.

Віталій Козловський зі своєю маленькою копією Платоном
Віталій Козловський зі своєю маленькою копією Платоном

Про власних дітей співак уже замислюється. Проте зізнається, що в нього немає дітей зовсім не через те, що він цього не хоче. Просто коли в нього з’являться нащадки, він би хотів обійтися без нянь та помічників, і виховувати малюків сам. Проте зараз у нього бракує на це часу.

Зараз співак активно їздить з благодійними концертами та всіляко підтримує моральний та бойових дух наших захисників та захисниць. А після перемоги обов’язково все буде.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.