Як виглядає кохання всього життя Могилевської: заради нього купила поруч житло, а його донькам цілувала п’яти

За тривалу успішну кар'єру Наталя Могилевська так і не змогла знайти щастя в особистому житті. У зірки було багато чудових чоловіків, але усі вони пройшли повз.

Після розлучення доля дала Наталії Могилевської другий шанс знайти своє щастя. Зірка познайомилася з київським бізнесменом Єгором Долініним. На той час чоловік був холостяком і виховував аж трьох доньок.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської

Велика кількість дітлахів не злякала співачку і вона пірнула у новий роман з головою.

Як виглядає кохання всього життя Наталії Могилевської

Пара вийшла розкішною і навіть феєричною, адже за ними слідкував увесь бомонд. Молоді люди приходили на світські вечори, декілька разів засвітилися на червоних доріжках. Але посмішки та щасливі погляди приховували особисту драму: уся справа в тому, що не дивлячись на величезне кохання, яке обидва виростили в собі, між закоханими також існував серйозний конфлікт — Наталія Могилевська занадто багато часу приділяла роботі і приносила її додому.

Як виглядає кохання всього життя Могилевської

Владнати його не вдалося, Єгор прийняв рішення розстатися з артисткою. Але так просто вона не здалася і придбала квартиру поруч з квартирою свого колишнього обранця, щоб бути з ним разом. Когось це могло б злякати, але не Долініна! Він оцінив жест Наталії і зійшовся з нею.

Тому, коли Наталія Могилевська відчувала серйозну потребу попрацювати, знаходячись вдома з коханим, вона просто йшла до іншої квартири. Прекрасні стосунки в неї склалося із падчерками. Три дівчинки прийняли її з теплотою та розумінням. З молодшою у Могилевської склалися настільки хороші стосунки, що перед сном вона цілували дівчинці п’яти. І ба більше, проводячи разом з ними час, Наталія захотіла мати своїх дітей.

Подейкують, що Могилевська намагалася завагітніти від Єгора, але не вдалося. Через деякий час шанувальники почали помічати, що пара виходить в світ з різними партнерами, а згодом стало відомо і про розрив. Тим не менш, Наталія завжди говорить, що Єгор був її найбільшим коханням. Екс-парі вдалося зберегти у собі повагу та людську любов одне до одного.

Схожі статті