На честь кого розлучений Володимир Дантес зробив татуювання: Дорофєєва доскакалася та кусає лікті

Володимир Дантес похизувався в Instagram новим татуюванням, яке, як відомо, на його зірковому тілі не одне. Зробив він його не просто так.

34-річний Володимир Дантес нещодавно розлучився зі своєю зірковою дружиною Надею Дорофєєвою. Адже співачка начебто пішла від нього до відомого ресторатора Дмитра Кацуріна. А самому співаку приписують роман із дружиною Кацуріна Дашею. Отаке хитросплетіння дружби й кохання. Подружні пари раніше дружили сім’ями та багато часу проводили разом. Тож такого повороту долі точно ніхто не очікував. Однак сам виконавець не вдається в подробиці свого особистого життя та лише стримано коментує, що таке трапляється. Адже почуття минули, проте з колишньою дружиною вони залишилися друзями.

Дантес показав нове татуювання

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Дантес показав свою руку з новим татуюванням. Зробив виконавець його не просто так, а як своєрідну присвяту. Однак його колишня дружина Дорофєєва ніякого відношення до цього не має.

Співак набив татуювання з цифрами та літерами – “057 ХА”. Колишній чоловік Дорофєєвої пояснив, що цей напис відразу впізнають його земляки-харків’яни, адже він означає телефонний код міста Харкова. Далі Дантес зізнався, що це місто завжди в його серці.

Володимир Дантес показав нове тату – телефонний код Харкова

У своєму сторіз виконавець також виклав фото Харкова зі зруйнованими будівлями у 1943 році та 2022-му. На це неможливо дивитися без сліз.

Артист дуже важко переживає руйнування рідного Харкова, адже виріс у цьому місті, там живуть його рідні та друзі.  Дантес зізнався, що з початку повномасштабної війни не міг займатися творчістю протягом 1,5 місяця. А потім написав українську пісню “Обійми”.

Співак займається активно волонтерством. Зокрема власний електрокар Tesla він передав на волонтерські потреби, на ньому розвозять їжу та бронежилети по Києву.

 

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.