Веніамін до мурашок нагадує покійного Огіра, але він такий не єдиний: у чоловіка Тіни Кароль є позашлюбний син

Тіна Кароль ніколи не приховувала свого сина, який народився у шлюбі з Євгеном Огіром. З маленьких рочків хлопчик став популярним, але насправді в нього є рідний брат.

Як відомо, чоловік Тіни Кароль помер, коли їхній спільний син Веніамін був зовсім маленьким. Євген не встиг ані виховати дитя, ані добудувати маєток, який створював для своєї сім’ї. Усі ці місії взяла на себе поп-діва, яка намагається зберегти спадок покійного і береже пам’ять про нього в стінах свого будинку.

Веніамін до мурашок нагадує покійного Огіра, але він такий не єдиний

Але правда в тому, що Веніамін — не єдиний спадкоємець Євгена. Після себе продюсер залишив двоє синів, і ба більше, обидва на нього дуже схожі.

Веніамін до мурашок нагадує покійного Огіра, але він такий не єдиний

Після смерті чоловіка Тіни Кароль його друзі розповідали про те, що він мріяв про сім’ю та дітей. Але його первісток народився не від коханої жінки. Відповідальність за дитину він на себе взяв. Але одружитися на матері хлопчика не захотів.

Усе сталося після його розлучення з першою дружиною Дариною, яка напроти, не хотіла займатися дітьми, а усю себе присвячувала продюсерству. Коли у Тіни Кароль та Євгена народився спільний спадкоємець, пасинок співачки був ще досить маленьким. Після смерті Огіра, артистка взяла на себе відповідальність і почала влаштовувати дітям зустрічі.

У будинку співачки на дитину чекало навіть власне ліжко. Як ніяк, але у Веніаміна є рідний брат. Зараз Тіна про нього майже нічого не розповідає, але ще тоді заявила, що добре ставиться до дитини і немає ніяких причин не любити її.

Веніамін до мурашок нагадує покійного Огіра, але він такий не єдиний

Тим не менш, з мамою хлопчика у Кароль все ж таки виникли проблеми. По-перше, родина хотіла отримати спадок від Євгена, а по-друге, ходили чутки, нібито жінка намагається відібрати права на пісні у Кароль. Останній тезис співачка спростувала.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.