Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком: співак покидає родину

Молода дружина Віктора Павліка Катерина сколихнула зізнанням про свою родину. Незабаром блогерка залишиться з сином наодинці. Усі деталі в статті.

Знаменита українська пара Віктор Павлік та його концертна директорка Катерина досі бентежать думки їхніх фанатів. Коли закохані тільки-но об’явили про те, що знаходяться у стосунках, розгорнувся небувалий скандал. Адже дівчина декілька років була у статусі коханки.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Та незабаром Катерина звернулася до публіки та пояснила, чому сталося так, як сталося. У Репяхової знайшлося безліч виправдань, а у колишньої дружини Віктора Франковича — безліч звинувачень.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Тим не менш, зараз зіркове подружжя дуже щасливе. Пара виховує маленького хлопчика на ім’я Михайлик. Він став великою розрадою для Віктора Франковича, який не так давно втратив свого молодшого сина Павла. Нагадуємо, що хлопець помер від саркоми, яка унесла його життя дуже швидко.

Так як Катя роками виконувала роль концертного директора зірки, вона як ніхто була готова до того, що з чоловіком доведеться розставатися, і надовго, так як він має багато гастрольних турів.

Нещодавно Катя знову сколихнула мережу зізнанням про те, що на її родину чекає розлука з головою сім’ї. Але на цей раз вона не пояснила, що відбувається.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Цілком імовірно, що артист збирається поїхати виступати, а може Катя разом з мамою та сином знову поїдуть з України. Так чи інакше, але сім’ї не звикати до цього, і немає сумнівів, що чергову розлуку вони проживуть спокійно.

Нагадуємо, що син Віктора Франковича Михайло народився минулого літа. Для Катерини — це первісток, а от для Віктора Франковича вже четвертий спадкоємець.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.