Фіналіст Холостячки-2 Шевченко таємно відгуляв весілля під час війни і вразив виглядом нареченої: не Огнєвіч

Колишній учасник та фіналіст романтичного шоу "Холостячка" Дмитро Шевченко відгуляв гучне весілля та сколихнув мережу своєю таємничістю. Усі деталі в статті.

Зйомки другого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” закінчилися рік тому. Але глядачам досі цікаво, як складається історія головної героїні та фіналістів проєкту, які змогли підкорити серце красуні.

Нагадуємо, що Злата не пробула разом з Андрієм Задворним і декількох місяців. Пара розсталася доволі бурхливо. Бізнесмен зізнався, що не зміг покохати артистку, а тим часом Огнєвіч була настільки розбита, що була вимушена почати відвідувати психотерапевта. Дмитро Шевченко, який не зміг завоювати серце зірки, одразу ж знайшов собі іншу.

Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко таємно відгуляв весілля

Найдивніше у всі цій історії, що колишні конкуренти вийшли з проєкту майже кращими друзями. Вони постійно проводять разом час і хвилюють публіку різноманітними новинами. Наприклад, нещодавно Дмитро Шевченко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому він з Андрієм переносив будівельні матеріали. Чоловік пожартував, що його друг готується до весілля, але виявилося, що це було правдою.

Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко таємно відгуляв весілля

І Задворний, і Шевченко були гостями на торжестві кохання. Наречені обрали вельми незвичайний формат свята — дуже скромний і на природі. Деякі підписники почали одразу сипати компліментами, натякаючи на Біблійський сюжет торжества.

Втім, фотографій з самого весілля у мікроблозі Дмитра Шевченка не з’явилося. І якби не його колишній конкурент Задворний, фанати тренера навіть би і не дізнались про те, що він був присутній на такому незвичайному святі.

Варто відмітити, що Злата не була серед запрошених. Тому, імовірно, пара не є членами знімальної групи. До речі, наречена була неймовірної краси — руда та з молочного кольору шкірою.

Схожі статті