Як виглядала та чим займалася перша дружина Мохаммада Захура: кого полишив заради Камалії немолодий багатій?

20 років тому знаменита українська співачка Камалія пов'язала своє життя з пакистанським мільярдером Мухаммадом Захуром. Та за плечима чоловіка вже був шлюб.

Коли Камалія тільки-но вийшла заміж за вродливого та неймовірно заможного пакистанського мільярдера, публіка навіть і гадки не мала, що у чоловіка є діти, а також нещасливий шлюб за плечима.

Як виглядала та чим займалася перша дружина Захура

Та згодом підприємець відкрився журналістам. Чоловік розповів, що з першою дружиною він побрався лише тому, що так того хотіли батьки. Мовляв, вони вподобали наречену, і традиційно залучили молоду пару.

Захур дуже поважав свою сім’ю, а тому не посмів йти проти волі батьків. Але покохати одне одного молоді люди так і не змогли. У цьому шлюбі народилося двоє прекрасних дітей — Таня та Арман. Обидва вже досить дорослі і мають свій бізнес.

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Як виглядала та чим займалася перша дружина Захура

На жаль, жодної фотографії екс-дружини Мохаммада в мережі немає. Навіть діти не публікують кадрів зі своєю матінкою, що вже й казати про Захура, який розстався з нею понад 20 років тому.

Натомість його син Арман майже не схожий на батька, тому можна припустити, що він успадкував риси жінки, яка народила його.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Як виглядала та чим займалася перша дружина Захура

Нагадуємо, що після весілля, Камалія та її чоловік Захур мріяли про поповнення, але дуже довго не могли народити спільних дітей. Врешті-решт, співачці довелося летіти за кордон та робити операцію по видаленню частини матки — ендометрію. Усе для того, щоб мати можливість виносити дітей.

Але парі все одно довелося вдатися до процедури екологічного запліднення. В результаті в них з’явилися двійнята – Арабелла та Мірабелла.

Зараз дівчатам по 8 років, і батьки роблять усе можливе, щоб забезпечити їм прекрасне майбутнє. Двійнята займаються гімнастикою, конним спортом та вивчають іноземні мови.

Схожі статті