Осина талія, гострі скули та запалі щоки: Тіна Кароль схудла до фантастичних розмірів і показала результат

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу трансформаціє власного тіла. Виявляється, поп-діва під час війни встигла добре схуднути.

Українська поп-діва Тіна Кароль — одна з тих артисток, тіло яких постійно змінюється. Шанувальники бачили її у досить різних образах, з різними параметрами, і люблять її будь-якою. Тим не менш, знаменитість як ніхто знає, наскільки жорстоким може бути шоу-бізнес. Тому активно слідкує за власним виглядом, здоров’ям та спортивною формою.

Тіна Кароль схудла до фантастичних розмірів і показала результат

Тіна Кароль схудла до фантастичних розмірів і показала результат

Нещодавно Тіна Кароль знову схвилювала мережу новими кадрами. Уся справа в тому, що зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на яких постала у зовсім нових параметрах.

На цей раз поп-діва схудла на рекордні розміри. Талія артистки настільки тонка, що вона схожа на героїню Скарлет з “Унесені вітром”. На обличчі Тіни Кароль також залишився слід її схуднення, адже щоки трохи запали, і за рахунок цього її скули стали більш гострішими.

Щоб підкреслити неймовірні результати, Тіна Кароль обрала класичний костюм з акцентом на талію. Не варто і казати, що він справив справжній фурор.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Тіна Кароль опинилася в монастирі недалеко від Києва. Зірка знаходилася там близько тижня, і активно молилася за український народ. Однак згодом, її переповнив гнів.

Тіна перебралася до Польщі, де почала влаштовувати мітинги та благочинні концерти. Зараз зірка, як і більшість її колег робить усе можливе, аби дати копієчку захисникам України та допомогти здобути перемогу. Варто відмітити, що наряди Тіна Кароль обирає найпрекрасніші, а головне з меседжем. Чого тільки вартує її біла сукня з червоною крапкою над серцем!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.