Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у них з чоловіком одна зубна щітка на двох: незірковий побут

Роман Сасанчин став справжнім відкриттям проєкту "Голос країни". Дізнайтеся, як живе зараз молодий співак разом зі своєю дружиною та їхньою донечкою, і чому подружжя ділить одну на двох навіть зубну щітку.

Роман Сасанчин. Цей зірковий співак відкрився Україні завдяки двом великим проєктам: “Голос.Діти” та “Голос країни”. Чи не вперше за історію подібних передач глядач міг спостерігати еволюцію музиканта з самого дитинства. Цікаво, що талант артиста підкорив саму неприступну Тіну Кароль. Більше того, саме він став натхненням поп-діви та знявся у її кліпі про Україну.

Іванна Сасанчин наважилася на ще одну процедуру краси
Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у них з чоловіком одна зубна щітка

Та життя — бентежне. Стрімкий злет у будь-якій справі не гарантує швидких результатів, особливо, коли це стосується творчості. Доля Роми склалася так, що його дівчина завагітніла, а він, як справжній чоловік одружився з нею та зараз виховує дитину. Молоді батьки завжди показували, що можуть дати своїй донечці все необхідне. Проте, нещодавно Іванна повідала у сторіз, що ділить з обранцем одну зубну щітку:

“Тішить, що є змінні насадки, і я можу використати Романову щітку”, — показала дівчина.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що у них з чоловіком одна зубна щітка

Дружина Сасанчина говорить, що їй просто так сподобався електронний девайс, що вона просто не може повернутися до простих засобів гігієни.

Варто відзначити, що Іванна не просто тішить дитину у декреті, вона активно розвивається, пробує себе у б’юті-сфері та часто публікує у себе рекламу у блозі. Тривалий час обраниця музиканта активно вивчала процеси нарощування волосся, практикувалася на моделях, а тепер пробує і себе у ролі майстрині. Рома ж лише підтримує свою кохану у всіх починаннях.

Нагадаємо, що навесні цього року пройшли чутки мережею буцімто подружжя планує розлучення. Підігрівало їх ще те, що молода мама поїхала з України в евакуацію. Втім, коли ситуація на Батьківщині стабілізувалася, Іванна першою чергою повернулася до своєї рідної домівки. Нині молоді навіть не обідають один без одного. Побажаємо ж цій родині щастя!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.