Переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський зізнався, що немає де жити: чи справді 1+1 дарує квартири

Переможець "Голос країни - 11" Сергій Лазановський звертається за допомогою до своєї аудиторіі в instagram. Хлопець не може знайти собі житло

Сергій Лазановський став відомим завдяки участі та перемозі в шоу “Голос країни”. Хлопець приїхав з села Попельники. що знаходиться в  Івано-Франківській області. З моменту сліпих прослуховувань хлопець завоював серця українців та суддів завдяки своїй щирості, таланту та вихованості.

С
Сергій Лазановський в патріотичному вбранні

Лазановський развернув всі крісла зіркових тренерів, розчуливши їх своїм виконанням та обрав команду Наді Дорофєєвої, яка вперше зайняла крісло тренера на дорослому Голосі. Сергій пройшов нелегкий шлях на проєкті і навіть вибував з Голосу, але в 11-му сезоні у глядачів було право повернути до кожної команди одного учасника і у команді Наді, цим учасником став Сергій Лазановський. І не дарма, хлопець став переможцем. Навіть не дивлячись на дуже сильну конкуренцію. А Сергій на той момент займався вокалом лише рік.

Після перемоги Сергій почав кар’єру артиста під псевдонімом RIDNYI. Він сам є автором пісень, що додає його творчості особливого шарму та визнання. Через рік після перемоги, юний співак випустив 5 пісень, які попали в ротацію на радіо. Такі пісні як: “Чорні очка”, ” Santa Nikko”, “Я кохаю”, “більше неба” та “Сила моя”, стали улюбленими піснями Лазановського серед українців.

С
Надя Дорофєєва з Сергіем Лазановським

До того ж артист активно веде свою instagram сторінку і має майже 57 тисяч підписників, а також дуже популярну TikTok сторінку, де викладає трендові відео.

Завдяки популярності в соціальних мережах, Лазановський має змогу говорити про щось важливе або просити про допомогу, як це і сталося зараз. У instagram stories Сергій написав, що він не має криші над головою і дуже просить допомогти йому вирішити це питання. Виходячи зі слів Сергія “Задовбався! Допомагав усім. А тепер потрібна допомога мені”. “Шукаю квартиру для себе! Умови не мають значення…”. Квартиру Лазановський шукає в Івано-Франківську, бажано в центральній частині міста.

Іс
Історія з instagram сторінки Сергія Лазановського

Виходячи з цього, Сергій віддав все що було в нього на допомогу іншим людям, натомість сам лишився ні з чим. А знаючи щирість та виховане і добре серце Сергія, це не дивує.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".