Дорофєєва відкрила душу: співачка зворушила своїх підписників і поділилася ідилією зі своїм коханцем Кацуріним

Співачка Надя Дорофєєва тепер не приховує своїх чудових стосунків з новим обранцем ресторатором Мішею Кацуріним, який задаровує Надю квітами та ласкою

Артистка Надя Дорофєєва тривалий час приховувала новий роман та двозначно відповідала на провокаційні питання. У березні улюблена творча пара шоу-бізнесу Дорофєєва і Дантес заявили шокуючу новину про своє розлучення. Пара розійшлась за взаємною згодою, без інтриг, скандалів та образ. Вони просто більше не кохають один одного, але дуже поважають.

Одразу ж після розставання з Дантесом Наді почали приписувати роман з другом родини ресторатором Кацуріним, який на той момент був одружений. Надя не відповідала однозначно, разом вони, чи це все плітки.

Щаслива Дорофєєва
Щаслива Дорофєєва

Згодом, коли Кацурін пішов від дружини, з’явилася ще купа нових пліток, про розлучницю Надю. А через деякий час Дорофєєва сором’язливо зізналася, що кохає нового обранця Кацуріна і в них чудові стосунки.

Надя і Міша не надто активно демонструють особисте життя. Молодим закоханим вистачає коло себе пліток та осуду. Тому Надя дуже акуратно робить заяви про свої нові стосунки і завжди дуже бентежиться.

У Instagram stories Дорофєєва вирішила дати відповідь на питання від шанувальників. Надю попросили показати фото, яке ще ніхто не бачив. Дівчина обрала новеньке фото з Кацуріним і великим букетом. На фото є все, закохана та ніжна пара з обіймами, поцілунками і піонами. До того ж, нещодавно Надя зізналась на всю країну, що зараз вона дуже щаслива.

Історія з instagram Надії Дорофєєвої
Історія з instagram Надії Дорофєєвої

Що стосується колишнього Наді, Дантеса, йому також приписують новє кохання з Дашею Кацуріною, але Дантес не поспішає давати голосні коментарі щодо свого особистого життя. Натомість співак не приховує, що проводить багато часу з Кацуріною. Можливо Вова по-дружньому підтримує Кацуріну після розрива шлюбу.

Схожі статті