Скільки разів насправді була заміжньою Ані Лорак і чому перевдягалася у хатню робітницю для Філіпа Кіркорова?

Як виглядають всі чоловіки відомої поп-виконавиці Ані Лорак? Та кому співачка наважилась подарувати первістка? Дізнайтесь подробиці.

Деколи популярна в Україні виконавиця, Ані Лорак, сьогодні щоденно знаходиться під хвилею хейту та непорозуміння з боку колишніх прихильників. Співачка розвивала свою кар’єру в Україні та саме тут стала впізнаваною артисткою. Згодом зірка вирішила розширити аудиторію та переїхала до рф, де отримала неабиякій кар’єрний ріст. У мережі подейкують, що, не бажаючи втрачати російські гонорари та мільйони своїх фанатів, поп-діва ретельно замовчує війну на її Батьківщині. Цікаво, що колишній чоловік зірки засуджує агресію проти України.

Як виглядають всі чоловіки Ані Лорак?

Кароліна ще з підліткового віку почала працювати над розвитком своєї кар’єри. У 14 років виконавиця здобула перемогу у вокальному конкурсі “Першоцвіт”. Там юну співачку помітив продюсер Юрій Фальоса. Зовсім скоро професійні стосунки перетворились у романтичні, та у 1995 році Фальоса почав жити разом з молодою дівчиною.

Ані Лорак та Юрій Фальоса
Скільки разів насправді була заміжньою Ані Лорак

Через 10 років від закоханості не залишилось й сліду, а відносини почали швидко втрачати булу іскру.

Охолонувши від стосунків з Юрієм Фальосю, Ані Лорак закохується в одруженого чоловіка, футболіста Реброва Сергія. Проте, як відомо, на чужому нещасті свого щастя не побудуєш. Спортсмен повернувся до дружини, а продюсер намагався помиритися з коханою, закривши очі на її невірність.

Скільки разів насправді була заміжньою Ані Лорак

Саме тоді артистка прийняла рішення відпочити від стосунків та присвятити себе кар’єрі. У 2008 році співачка зайняла друге місце у “Євробаченні”. Виконавицю почала впізнавати публіка та купувати квитки на її концерти. Тоді активно вона співпрацювала з Філіпом Кіркоровим, а у 2009-му році з’явилася інформація про те, що поп-діва стала коханкою тодішнього короля естради. Чутки підігрівав новий кліп, де за сценарієм зірка була обраницею співака.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Скільки разів насправді була заміжньою Ані Лорак

Вже у 2022-му спливла новина про те, що тісна дружба цих знаменитостей приймала несподіваних форм: начебто екс-чоловік Пугачової змушував свою подругу Ані виконувати роль хатньої робітниці.

Що відомо про офіційний шлюб Лорак?

Мурат Началжиоглу витіснив гени Ані Лорак дотла
Скільки разів насправді була заміжньою Ані Лорак

Втомившись від постійної роботи на сцені, Кароліна вирушає до сонячної Туреччини. Тоді знаменитість ще не знала, що саме там зустріне свого майбутнього чоловіка. На одному з заходів Лорак зауважив залицяльник, який виявився ну дуже наполегливим, що артистці зовсім не сподобалося. Вже популярна співачка дала відсіч прихильнику, але чоловік гарячої крові не збирався відступати та чекав на кохану цілий рік, попри відмову. Згодом Кароліна розтанула від залицянь іноземця, на ім’я Мурат та вийшла заміж за нього, у шлюбі з яким народилась донька Софія.

Нагадаємо, що Ані Лорак переїхала з України ще у 2014 році. Більше інформації про співачку ви дізнаєтеся у відео “Одна Минута”:

Схожі статті