Жінка Остапчука чистить вдома матраци, а він з дітьми від іншої засмагає в Канаді: “Тільки водичка не солона”

Дружина Володимира Остапчука 36-річна Христина Горняк засвітилася в Києві, поки її чоловік у Канаді. Як так вийшло, що вони розминулися.

Благовірна Остапчука Христина Горняк була помічена на дорогах Києва в салоні власного авто. Отже, танцююча адвокатка, як вона сама себе величає, повернулася із-за кордону до рідного дому. Про це свідчить нещодавнє відео в її сторіз.

Дружина Остапчука повернулася до Києва

Дівчина зізналася, що дуже скучила за рідним містом і неймовірно рада повернутися. Та повертатися і є куди, адже зіркова пара будує розкішний маєток під Києвом. Недавно Христина хизувалася будинком, щоправда, ще не добудованим.

Христина Горняк повернулася до Києва без чоловіка

Там залишалося зробити облицювальні роботи, провести електрику та встановити сантехніку. Також адвокатка розповіла, що вони вже висадили біля дому дерева та лаванду. Тож новосілля, схоже, справа часу.

Остапчук проводить час із дітьми в Торонто

Володимир Остапчук у цей час також запостив фото, з огляду на яке зрозуміло, що перебуває він дуже далеко від коханої – аж у Канаді. Саме туди він полетів, щоб нарешті побачити своїх двох дітей від першого шлюбу – доньку Емілію та сина Евана. Видно, що діти з татусем добре проводять час на пляжі. Проте ведучий зазначив, що є один нюанс: “Тільки водичка не солона”.

Остапчук поїхав до дітей у Торонто
Остапчук поїхав до дітей у Торонто та проводить з ними час на пляжі

У свою чергу, його дружина в Києві вирішила навести порядок і взялася за матраци. У сторіз вона звернулася до підписників: “Друзі, нагадайте, хто може почистити дивани та матрац”.

Нагадаємо, що Христина Горняк перебувала в Братиславі у Словаччині разом зі своїми подругами. Остапчук залишався в Києві. Йому вдалося виїхати, але він поїхав не до дружини, а до своїх дітей у Канаду.

Войченко не сприяла спілкуванню колишнього чоловіка з дітьми

Колишня дружина відомого ведучого Олена Войченко тривалий час не сприяла спілкуванню екс-чоловіка та дітей. Проте все обміркувавши, колишнє подружжя все-таки знайшло консенсус у цій ситуації. Тож поки Войченко не передумала, Остапчук поїхав до Торонто. Схоже, Володимир знову відчув себе батьком та згадав про своїх неповнолітніх дітей та про відповідальність за них.

Олена Войченко тривалий час не сприяла спілкуванню Володимира Остапчука з дітьми

Сама Олена Войченко раніше зізналася, скільки їй та дітям обходиться життя в Канаді. Вона назвала суму 2000 канадських доларів, і це тільки за місяць. Хоча мешкають вони з власниками будинку, які прихистили жінку. Перший місяць було безкоштовно, а потім уже ні. Та й не дивно, адже найдорожчими містами в Канаді вважаються Ванкувер та Торонто.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.