Полякова та Астаф’єва влаштували розбірки та продемонстрували весь словниковий запас: хто кому втер носа?

Нещодавно Ольга Полякова та Даша Астаф'єва зустрілися та влаштували справжній батл. Місцями було гаряче, добре що рефері покликали.

43-річна співачка Оля Полякова продовжує українізуватися у всіх сферах свого життя. Королева ночі активно вивчає українську мову, випускає нові пісні українською, та ще й усіляко при цьому закликає колег долучатися до неї. Адже разом учити веселіше та ефективніше. З цією метою вона запустила нове шоу з вивчення солов’їної “Знай нашу”. Щотижня вона кличе до себе на сторіночку в Instagram зіркового колегу та влаштовує спражній батл зі знання рідної мови. Щоб усе було справедливо і комар носа не підточив, вона запрошує мовного експерта, який виступає в ролі судді.

Полякова позмагалася з Астаф’євою

Перший ефір минув весело та продуктивно. Мовне шоу відкрила співачка, акторка, модель та волонтерка Даша Астаф’єва. Колишня учасниця гурту Nikita обрала для ефіру діловий стиль- вдягла стильні окуляри та зібрала волосся. Співачки достойно пройшли всі раунди, відповідали на запитання, перекладали тексти, робили одна одній компліменти. Останнє, до речі, теж входило до переліку завдань.

Даша трималася гідно, але Ольгу Полякову важко в чомусь обігнати. Тож лаври першості дісталися знаменитій блондинці. Проте Даша Астаф’єва не засмутилася і привітала коліжанку. Хоча зізналася, що сиділа на ефірі з температурою та не дуже добре почувалася. Цікаво, хто стане гостем наступного разу та чи здобуде перемогу організаторка мовного шоу знову.

До речі, нещодавно Ольга Полякова випустила спільно з Артемом Пивоваровим красиву українську пісню на слова Лесі Українки “Тішся” у ремках проєкту “Твої вірші, мої ноти”. Варто відзначити, що співачці дуже личить співати українською мовою, зокрема, у цій пісні вона справді розкрила свої вокальні здібності. І якщо в когось були сумніви співочих талантів королеви ночі, то зараз, здається, вони розвіялися.

Схожі статті