Співачка Настя Каменських показала животик: На якому терміні артистка повернулася до України ?

Настя Каменських замовчує про свою вагітність, попри активні коментарі шанувальників та безліч питань з цього приводу. Прихильники вжн почали аргументувати свої домисли фотографіями

Настя Каменських та її чоловік Потап багато часу, починаючи з березня жили за кордоном та звідти активно підтримували країну, что то своїми відео-зверненнями, то піснями.

Попри купу негативних слів у бік подружжя Потап і Настя, їх позиція була незмінна, навіть за кордоном. Потап заступався за українських артистів, яких нагло і цинічно критикувала російські зірки та активно висловлював свою думку про те, що відбувалося та відбувається. Натомість багато зірок українського шоу-бізнесу не сприймали це як серйозну допомогу, а коментували фразами на кшталт: “Приїзджай та допомагай не словом а ділом”.

Натомість у сторону Каменських було менше випущеного негативу, співачка їздила на благодійні концерти та завжди була присутня на творчому та інформаційному фронті. Насті, як і не багатьом українським співачкам випала можливість виконати гімн України перед футбольним матчем.

Після остаточного повернення Насті Каменських в Україну, зірка звичайно стала дуже званою гостею у ранкових шоу та YouTube каналах, де її розпитували про життя за кордоном, причини різкого повернення в Україну та чому вона приїхала сама, без Потапа.

Прихильники помітили дуже цікаву деталь. По-перше майже всі останні фото у Насті в instagram по пояс, по-друге, на багатьох знімках, Настя ховає животик за прапором. Навіть після ефіру “Сніданок з 1+1” Коменських сфотографувалася з ведучими, Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір та своїм кумом Юрієм Горбуновим і знов прикрилася прапором, а на фото ніби-то з прапора видніється кругленький вагітний живіт.

Настя ховає вагітний живіт
Настя ховає вагітний живіт

Тема вагітності Насті Каменських набула великого шуму та популярності, але сама співачка не поспішає підтверджувати чи навпаки, спростовувати факт вагітності. Поки що зірка утримується від чіткої відповіді на це особисте запитання.

Схожі статті