Каменських наїхала на прихильників та зізналася, що вони змушували співати її російською: бідна Настя

Зірки масово переходять на українську мову – як у піснях, так і в спілкуванні. Каменських пояснила, чому раніше співала російською та пообіцяла, що більше цього робити не буде.

Настя Каменських по приїзді в Україну з Іспанії, де тривалий час перебувала там зі своїм чоловіком продюсером та репером Потапом, скрізь намагається спілкуватися виключно українською мовою. Зокрема, нещодавно співачка взяла приклад зі своїх зіркових колег і записала нову пісню українською мовою “Коли мине війна”. Адже зараз публіка особливо прихильно ставиться до всього українського – традицій, культури, пісень. Однак раніше в репертуарі Каменських було багато російських пісень. І час від часу їй про це нагадують.

Настя Каменських зараз спілкується виключно українською

В одному з інтерв’ю співачка пояснила, чому раніше була змушена співати нерідною мовою та чи буде це робити в майбутньому. Вона пояснила, що у чартах повністю на всіх платформах на перших місцях скрізь були російські артисти. Тож вона зазначила, що це питання не до артистів, які змушені були робити російський контент, а до слухачів, які робили вибір не на користь української мови.

Каменських зізналася, що не буде більше співати російською
Каменських пообіцяла, що не буде більше співати російською

При цьому вона однозначно відповіла, що співати російською більше не буде. Також вона обурилася тим, що бачить у період війни в українських чартах російських виконавців. Адже слухаючи останніх, люди підтримують артистів, які сплачують податки в казну сусідньої недружньої країни та спонсорують таким чином війну проти України.

Нагадаємо, що чоловік Насті Каменських Потап перебуває зараз в Іспанії. У відповідь на численні нападки на адресу Потапа співачка повідомила, що він хворий – у нього паралізувало обличчя, а також він має там дуже важливі проєкти, які повинен завершити. Тоді він зможе повернутися в Україну.

Схожі статті