Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю та поклав край всім пліткам про дружину з Дзідзьо

Однією таємницею в українському шоу-бізнесі стало менше. Популярна співачка Оля Цибульська вперше показала свого законного обранця, який вів непублічне життя. Дізнайтеся, як виглядає таємничий коханий зірки.

Оля Цибульська нарешті відкрилася фанатам повністю. Артистка вирішила вперше показати свого чоловіка. Тривалий час їй приписували роман з Дзідзьо та навіть говорили, що син Нестор схожий на цього прогресивного співака. Проте, артистка поставила крапку у цій історії, а її обранець розповів в інтерв’ю про те, чому не наважувався розкрити свою особистість.

Чоловік Олі Цибульської дав інтерв’ю

Оля Цибульська та її коханий Сергій завітали разом на інтерв’ю до популярної журналістки Аліни Доротюк. Перед камерами з’явився кремезний красень, вищий за свою дружину. Міміка співачки видала те, що вона дуже пишається своїм обранцем. Звісно, першим питанням у ведучої було стосовно непублічності чоловіка.

Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю

“В моїй діяльності у цьому немає необхідності. Я не люблю робити щось просто так. Для мене це було не потрібно”, — розповідає Сергій про своє рішення залишатися у тіні.

Проте, попри свою позицію партнер співачки наголошує на тому, що погодився з пропозицією коханої стати ближчою до своїх фанатів. Ольга вважає, що у часи, коли народ змушений ховатися від обстрілів, боятися камер вже не слід.

Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю

Далі чоловік Цибульської розповів про те, як з дружиною виховують спільного сина. Нестора привчають до відповідальності, а ще прищеплюють любов до тварин. Можливо родина у майбутньому подарує дитині песика, коли побачить, що він готовий до такого друга.

Цікаво, що досі не розкрила артистка дати свого весілля. Була інформація про те, що Оля та Сергій познайомилися ще зі школи. У 2015-му році народився первісток.

Нагадаємо, що Цибульська має не лише дружні стосунки з Дзідзьо, через що і стала у центрі скандалу в історії з розлученням співака. Артисти є один для одного кумами та дбають про спільного похресника.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.