Михайло Поплавський більше не приховує стосунки зі своїми студентками: “Багатії – старими не бувають”

Зірковий ректор Київського Національного університету культури та мистецтв вже багато років славиться неоднозначною репутацією, через чутки про романи з молодими дівчатами

Михайло Поплавський доволі цікава персона українського шоу-бізнесу, спочатку чоловік обрав собі амплуа “співаючий ректор”, що робило його особисто та університет більш популярним та цікавим для молоді. Натомість в якийсь час Поплавському стало не вистачати епатажу в образі і потім пішли чутки про те, що аби здати сесію в Університеті Культури, потрібно мати інтимні зв’язки з зірковим ректором. Самі ж студентки відшучуються від таких запитань.

Ректор Поплавський вже багато років поспіль влаштовує концерти, на яких студенти університету демонструють свої таланти. Але це також супроводжується плітками: “Хто не спить з ректором, на сцену не попадає”. Поплавський вважається найсучаснішим ректором, він підтримує всі тренди та дозволяє студентами називати себе неформально: “Студенти задоволені роботою з татом, вони називають мене “Міх-Міх”, “Поплавок” та “Батя вдома” – розказав Поплавський.

П
Поплавський на концерті зі студентками

Попри всі чутки більшість знає, що Поплавський був одружений і має дітей, але більше він одружуватись не збирається, на одному з інтерв’ю про шлюб він висловився так: “Я вже там бував, більше “заміж” не хочу”. Але однозначної відповіді про інтимні стосунки зі студентками Поплавський не дав, лише сказав: “Життя – це довга дистанція і куди вона повернеться ніхто не знає. Але я з усіма в гарних відносинах, заряджаю їх енергією, а вони мене, ми добре спілкуємося та одаровуємо один одного енергетичним полем”

М
Михайло Поплавський

Також, Поплавський зазначив,що він полюбляє дівчат та інтимні справи. А ще додав, “Ви запитайте у студенток, вони розкажуть вам набагато більше, я всіх люблю і ціную”

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.