Поспішала до Добриніна, а потрапила в руки правоохоронних органів: за що Квіткова відповіла перед законом?

Красуня Даша Квіткова так поспішала додому, що потрапила до рук співробітників поліції. Що накоїла дружина Микита Добриніна, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська блогерка та переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова є улюбленицею української аудиторії, адже вміє красиво та душевно подати контент. За особистим життям родини спостерігають десятки тисячі українців.

Даша Квіткова нещодавно показала фотографію свого 8-місячного сина
За що Даша Квіткова відповіла перед законом

І хоча Даша має бездоганну репутацію, не обходиться і без критики. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото в купальнику, який багатьом підписникам здався занадто відкритим.

Враховуючи неймовірний стрес у користувачів мережі через війну, вони відреагували неймовірно жорстко. Однак, Даша налагоджує стосунки зі своєю аудиторією, щоб там не було.

За що Даша Квіткова відповіла перед законом

Деякий час дівчина знаходилася за кордоном. Судячи з усього, вона спочатку відпочивала в Туреччині, а потім перебувала в Польщі. Микита Добринін не бачив свою кохану протягом тижнів. Вчора красуня потішила підписників зізнанням, що повертається додому.

За що Даша Квіткова відповіла перед законом

Спочатку вона оприлюднила відео з кордону, а потім розповіла, що так сильно поспішала до чоловіка, що перевищила дозволену швидкість руху автомобілю. Дівчина одразу ж натрапила на співробітників поліції була вимушена заплатити штраф, який на даний момент немаленький.

Але щастя від возз’єднання родини це не зіпсувало, вже через декілька годин зірка показала, як вони з Микитою зустрілися, і якими неймовірними були емоції від цієї зустрічі.

Нагадуємо, що півтора року тому Даша Квіткова вперше стала мамою. Зіркова пара інтригувала мережу неймовірно романтичними знімками, які були зроблені під час вагітності дівчини. А тепер фанати пари мають можливість спостерігати за тим, як плід їхнього кохання підростає.

Схожі статті