Юрія Горбунова помітили у столичному метро без Каті Осадчої: виглядав звичайно, без елітних костюмів (ФОТО)

Український актор та телеведучий Юрій Горбунов не гидує громадським транспортом, коли його зіркові колеги їздять лише у тонованих авто. Як занесло знаменитість у столичний метрополітен?

Іноді важко встигнути за бурхливим темпом життя та трафіком мегаполіса. Столичні затори на дорогах займають у містян купу часу, тому щоб вчасно встигнути на роботу чи на важливу зустріч, у нагоді стає метро.

Київське метро розпочало свою роботу ще у далекому 1960 році та з чого часу щоденно переправляє десятки тисяч людей з одного кінця міста на інше. Усі знають, що метро — окрема визначна пам’ятка столиці, де можна зустріти абсолютно різноманітний контингент. Але як часто можна побачити знаменитість у цьому виді громадського транспорту?

Вважається, що зірки віддають перевагу особистому автомобілю, щоб не пригортати зайвої уваги до себе у місцях скупчення людей. Проте нещодавно відомий український ведучий та актор Юрій Горбунов був помічений у Київському метро, та навіть виклав фото в інстаграм-сторіс.

Юрія Горбунова помітили у столичному метро

Артист, звісно, не з тих, хто ховається від фанатів та їх уваги, й може дозволити собі спокійно поїхати на громадському транспорті та, скоріше за все це було фото з виступу на станції “Майдан Незалежності”. Нещодавно Горбунов вже публікував фотографію з метро, де були присутні й інші зірки українського шоу-бізнесу: ведучий Коля Серга, співак Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Positiff та відомий тревел-блогер Антон Птушкін.

Юрій Горбунов вперше показав обличчя молодшого сина Данила від Осадчої
Юрія Горбунова помітили у столичному метро

З 2021 року Юрій Горбунов може офіційно похизуватися званням багатодітного батька, оскільки у ведучого народилась третя дитина. Два рідних сини, з різницею в 4 роки, з’явилися на світ у шлюбі з популярною телеведучою Катериною Осадчою.

Дружина актора ще має дитину від свого першого шлюбу. Але Горбунов не вважає хлопця чужим та одразу прийняв його, як рідного сина. Цікаво, що Юрій старший за Катерину аж на 14 років, проте це не заважає подружжю жити у злагоді та бути однією з найзразковіших пар української естради.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов раніше вже був одружений, але через 12 років спільного життя шлюб розпався. Своїх дітей від екс-дружини артист не має.

Схожі статті