Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик на другому триместрі: вагітність прикрасила Катю

Найменшому сину Віктора Павліка вже виповнився один рік, а його мама знову засвітила вагітний животик. Невже Катерина Репяхова знову при надії? Чи чекати заяви про дитину. Дізнайтеся все у матеріалі.

Катя Репяхова і Віктор Павлік стали справжнім прикладом майже зразкової родини: дім — повна чаша, робота та маленький синочок. Це подружжя не змогла розлучити навіть війна. Нині сімейство проживає у Києві. Поки співак їздить по робочих справах, його молода дружина наводить лад у родинному гніздечку. Під час чергового прибирання зірка засвітила вагітний животик.

Віктор Павлік чекає на поповнення у родині?

Нещодавно Катя Репяхова показала, як наводить порядки у шафці свого первістка Михайлика. Видно, що малюк ні в чому не відчуває обмежень. Проте, звернути увагу можна не лише на це. Нагорі видніється портрет господарки дому, де видно вагітний животик.

Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик

Цікаво, що про свою першу вагітність дружина Віктора Павліка розповідала натяками. Вона зняла абстрактне відео на фоні знімків УЗД, де виднівся крихітний малюк у животику мами. Лише згодом наважилася публічно поділитися відмінною новиною. Народила ж свого синочка у червні 2021 року.

А портрет, який показала Катя — минулорічний. Для кожної жінки вагітність є найщасливішим часом, коли хочеться запам’ятати кожну хвилину. Саме тому блогерка влаштувала собі яскраву фотосесію. Скоріше за все на фото вона зафільмувала свій другий триместр, адже виглядає дуже струнко.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик

Поки обраниця співака не розповідала, чи планує ще поповнення у родині, адже нині вона з головою пішла у роботу. У Репяхової зараз є власний інтернет-магазин з дитячими речами. Займається не лише популярна білявка рекламою, а повністю будує структуру власної справи.

Нагадаємо, що тривалий час у подружжя Павліків не були вирішені чисельні питання з третьою дружиною Віктора. Дізнайтеся більше про те, чому не знайшли миру навіть після розлучення у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.