Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей Камалія, Марічка Падалко, Решетніки та інші

1 вересня 2022 року проходить нині у воєнних умовах. Не всі батьки, навіть зіркові були готові відрядити своїх чад до навчальних закладів, проте, свято першого дзвоника у супереч всьому сьогодні триває майже по всій Україні. І це дає надію на перемогу.

Кожне свято початку навчального року — особливе, але 1 вересня 2022 року є по-справжньому неймовірним. Перш за все через те, що воно стало по суті єдиною урочистістю за весь воєнний час, яка разом охоплює майже всю Україну. І головне, що таки день дає всім українцям розуміння, що життя триває і майбутнє у нас є.

Багато представників українського шоу-бізнесу сьогодні наважилися відправити своїх малюків до школи. Подружжя Решетніків вирішило не позбавляти своїх хлопців можливості отримувати знання: братиків одягли у розкішні вишиванки та відправили гризти граніт науки. Сама ж дружина шоумена цього року виглядає вельми скромно.

Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей знаменитості

Марічка Падалко своєю чергою взагалі не вірила, що діти зможуть повернутися з евакуації додому, а тим паче піти до школи. Втім, сімейство таки рушило вперед до знань. На свято родина зробила патріотичний Family-look у вишиванках. Не вистачає лише Єгора Соболєва, який несе зараз службу.

Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей знаменитості

А ось Олександр Педан сьогодні не наряджається. Його дочка вже до школи не йде, заклопотаний тато у простецькій футболці проводжає 1-го вересня свою принцесу до ВНЗ. Валерія Олександрівна вступила до Львову. Її татко просто не може повірити, що дівчинка настільки швидко виросла.

Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей знаменитості

Як завжди всіх вразила Камалія. Не дарма вона має статус найбагатшої співачки України! Зірка показалася у білосніжній сукні, яка шикарно підкреслила фігуру та додала елегантності. Співачка також зазначила, що їй не віриться, як швидко подорослішали її донечки Арабелла і Мірабелла.

Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей знаменитості

Юлія Саніна натякнула, що проводжала сина на онлайн навчання. Зірка привітала прихильників з Днем знань у простій блузі з відкритими плечима, а її маленький рокер взагалі був у звичайній футболці. У руках знаменитість тримає жовто-блакитні орхідеї.

Зіркове 1 вересня 2022: у чому проводжали до школи своїх дітей знаменитості

Тож свято 1 вересня 2022 не оминуло зіркові родини. Тим не менш, багато публічних людей, як-от Алла Мазур, Ілона Гвоздьова, Ксенія Мішина не стали хизуватися традиційними фотографіями з лінійки, а дехто навіть не пустив діток до школи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.