“Я не повернусь в Україну”: Телеведуча Ольга Фреймут розповіла про життя у Лондоні та як вона втрачає себе

Ольга Фреймут від самого початку війни з дітьми перебуває за кордоном, поїхала на відпочинок, а залишилася жити, війна спіткала Олю вже за межами країни, тому їй довелося залишатися там.

Війну Ольга Фреймут зустріла у Франції, куди поїхала відпочивати. Оля хотіла відсвяткувати свій ювілей за межами України, з собою взяла молодших дітей. А ось чоловік Фреймут Володимир Локотко поїхати з родиною не зміг. Насправді на фоні всіх чуток про війну, Олі було неспокійно і збираюсь на відпочинок вона взяла з собою коштовності і всі важливі документи.

Оля Фреймут заявила, що до України не повернеться, але не через комфорт, а через безпеку своїх дітей. Зараз Оля живе з родичами у Лондоні, там її старша донька Злата Мітчелл має громадянство. Майже вся родина разом. Оля каже: “Мій борг, берегти дітей, я відповідаю за їх безпеку та психологічний стан, егоїсткою не буду. І як би мені не хотілося до України, діти важливіші за мої бажання”.

Д
Донька Фреймут Злата

До того ж Оля вже встигла знайти собі роботу, вона влаштувалася у журнал та веде окрему колонку,де висвітлює події в Україні. Завдяки громадянству Злати,Оля та маленькі діти отримали резидентство. Також Оля додала,що не оформлювала статус біженця ні собі, ні дітям, бо сама має змогу прогодувати дітей, а державні гроші краще нехай підуть на підтримку армії.

О
Оля з чоловіком, за яким дуже сумує

Але не все так добре, як може здатися. Оля каже: “Мені соромно, що я колись казала у Європі краще,але тепер, я розумію яка чудова наша Україна”. Та додала, що її дуже тягне додому. Зірка тепер мріє зібратися на зимові свята всією родиною за українським святковим столом. Але чи здійсниться ця мрія Оля поки не знає і дуже сумує за своїм коханим чоловіком.

Схожі статті