Ведучий “Світ Навиворіт” Дмитро Комаров очікує на поповнення в сім’ї: разом з Кучеренко майбутні батьки?

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров незабаром стане дядьком. Про це стало відомо завдяки публікації його рідної сестри в соціальній мережі Instagram.

Знаменитий український телеведучий Дмитро Комаров декілька років тому одружився з неймовірною українською красунею — Катериною Кучеренко. Спочатку дівчина не звернула уваги на шоумена, та згодом йому вдалося не тільки зводити дівчину на побачення, але і підкорити її серце настільки, що вона вирішила залишитися зі своїм прихильником.

Дмитро Комаров очікує на поповнення в сім’ї

Дмитро Комаров буде ходити пішки
Дмитро Комаров очікує на поповнення в сім’ї

З поповненням у сім’ї родина не поспішала. Вся справа в тому, що діяльність Дмитра змушує його постійно знаходитися в роз’їздах. Красуня Катерина заради побачень з чоловіком також подорожувала.

Втім, зіркова пара активно готувалася до повноцінного сімейного життя. Наприклад, не так давно Дмитро Комаров придбав нерухомість у Карпатах, і вже почав будувати там дачу. Катерина тим часом активно розвивала кар’єру журналістки. Дівчина працює на телеканалі ICTV.

Варто відзначити, що в період війни плани молодого подружжя не змінилися. Однак, поповнення все ж таки станеться. Вся справа в тому, що рідна сестра Дмитра очікує на малюка. Про це стало відомо завдяки публікації дівчини на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На фотографії вона показала дуже великий живіт і супроводила його текстом про свою вагітність.

Вона додала, що дізналася про цю прекрасну новину на 4 день повномасштабного вторгнення росії в Україну. Сам Дмитро Комаров також зрадів цій новині. Він у коментарях залишив сестрі три “сердечка”.

Варто відмітити, що у Дмитра неймовірно теплі стосунки зі своїм братом та сестрою, які являються двійнятами.

Схожі статті