Після розлучення з Славією Дзідзьо показав жінку, яка підкорила його серце: любила його більше за дружину

У кожної людини в житті є особлива жінка — та, яка підкорила наше серце з самого початку нашого існування на світі. Нещодавно Дзідзьо показав ту, яка дала йому життя.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо рік тому повідомив про те, що розлучився з дружиною Ярославою Хомою. Пара була разом ще за часів навчання, але згодом стосунки зжили себе. Славія мріяла побудувати творчу кар’єру, а Михайло не терпів конкуренції в родині.

Дзідзьо показав жінку, яка давно підкорила його серце

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Дзідзьо показав жінку, яка давно підкорила його серце

Варто відзначити, що зірка взагалі не полюбляє говорити про особисте життя. Однак, у його житті існує єдина жінка, про яку він журналістам завжди розповідає з гордістю, ніколи не ховав її від публіки і завжди хизується нею на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Їй він присвятив пісню, і завжди готовий осипати її компліментами.

Мова, звичайно, йде про матір Михайла, яка вже багато років проживає в Європі. Співак не приховує, що багато чим зобов’язаний жінці, яка вклала у нього усе найкраще і робила для своєї сім’ї більше, ніж потрібно.

На новому фото Дзідзьо постав в обіймах своєї матінки. Обидва одягнули блакитні сорочки, які дуже пасують під їхній колір шкіри та очей. За увесь час матір Дзідзьо аніскільки не змінилася і навіть змогла зберегти в собі оптимізм.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про нові стосунки артиста. Михайло зізнався, що перебуває у романі, але все ще не занадто серйозно, щоб знайомити публіку зі своєю обраницею. Поки що співак відкладає цю справу до кращих часів. Можливо, мова йде недоречність даної процедури під час війни.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.