Камалія зізналася, що зробила собі операцію заради Мохаммада Захура: “Намагалася не зациклюватись”

Знаменита українська співачка Камалія розповіла, яку операцію собі робила, а також яку країну обрала для її проведення. Через що довелося пройти артистці?

Як відомо, після весілля Камалія та Мохаммад Захур зіштовхнулися з вельми непростою проблемою: пара не могла зачати дітей. Подейкують, що через роки лікування артистка все ж таки завагітніла, але виносити дитину не зуміла. І лише через приблизно десятиліття артистка повідомила про те, що готується народжувати. В результаті на світ з’явилися прекрасні двійнята Арабелла та Мірабелла.

Камалія зізналася, що зробила собі операцію

Як виглядала Камалія до одруження із Захуром
Камалія зізналася, що зробила собі операцію

Так, 2013 року знаменитість поїхала за кордон задля того, щоб отримати професійну допомогу. Артистка була прооперована в одній з американських поліклінік. Мова йде про видалення зайвого ендометрію, який заважав зірці втілити свою мрію у життя і стати матір’ю.

Незабаром дружина Мохаммада Захура повернулася до України та пройшла через процедуру екологічного запліднення, своїх дочок вона виносила сама.

“У мене було певне комплексне харчування. По-друге, я намагалася не зациклюватися на своїй вагітності, щоб не сприймати її як хворобу”, – пояснила Камалія журналістам ТСН.

Камалія зізналася, що зробила собі операцію

Нагадуємо, що зараз спадкоємицям співачки та мільярдера по 8 років. Дівчатка ростуть у доволі суворому режимі, адже зіркова мама змушує їх займатися гімнастикою, конеим спортом, а також вивчати мови. Натомість батько постійно балує дівчат. Втім, у їхньому житті присутні і світські заходи, і розкішний відпочинок, який не по кишені більшості людей. Не можна не пригадати і прекрасні зовнішні дані, які Арабелла та Мірабелла Захур безперечно успадкували від своїх зіркових батьків.

Схожі статті