Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк: зірковий роман, який міг закінчитися весіллям

Скільки насправді років тривають стосунки Лесі Нікітюк та Сергія Притули? Та чому ведучий обрав дружину як дві краплі води схожу на зіркову колегу?

Відомо, що найкращі відносини ті, що перевірені часом, та не важливо якого роду ці відносини: романтичні, дружні чи професійні. Тільки спілкуючись день у день, рік у рік можна зрозуміти, яка насправді людина знаходиться перед тобою. Навіть нових артистів публіка часто не приймає з оплесками, а чекає, коли зірка покаже свої таланти на сто відсотків.

Саме так звичайна, провінціальна дівчина, Леся Нікітюк, згодом стала улюбленицею мільйонів українських телеглядачів, розпочавши 10 років назад кар’єру ведучої на проєкті “Орел та Решка”. Тревел-шоу принесло чималу популярність молодій жінці та відчинило двері у світ українського шоу-бізнесу.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк

Компанійська Леся швидко адаптувалась до нового середовища та почала підкорювати своїм гумором не тільки зіркових колег, а й керівників різних телепрограм. У 2018 році Нікітюк з’явилась на телеекранах як ведуча розважального шоу “Хто зверху?”, приєднавшись до Сергія Притули, який був незмінним ведучим з моменту створення проєкту у 2013 році.

За чотири роки роботи пліч-о-пліч знаменитостям не один раз приписували службовий роман, хоча Сергій Притула одружений та має трьох дітей.

Сергій Притула публічно поцілував Лесю Нікітюк
Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк

Як виглядає дружина Сергія Притули?

З коханням свого серця ведучий Сергій Притула познайомився на знімальному майданчику. Ефектна блондинка Катерина Сопельник тоді працювала на “Новому каналі” продюсером і одразу закохала артиста у себе. Пара приховувала свої стосунки впродовж до самого весілля у 2015 році. Прихильники неодноразово помічали, що Катерина має зовнішню схожість з Лесею Нікітюк. Але попри чутки подружжя живе щасливо вже майже 7 років та мають двох спільних дітей.

Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк

Нагадаємо, що Сергій Притула вже був одружений та має сина від першого шлюбу.

Схожі статті