Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської, чия ненька досі живе за рахунок мами і стала затворницею?

Наталія Сумська мало розповідає про особисте життя. Зірка кіно і театру раз обмовилася про те, що у її старшої доньки є дитина. Як виглядає маленька онучка легендарної акторки і хто насправді про неї піклується?

Наталія Сумська — дуже загадкова зірка українського шоу-бізнесу. Відомо, що вона мала два шлюби і разом з першим чоловіком, кінооператором Ігорем Мамаєм народила чудову донечку Дарину.

Попри те, що батьки її розлучилися дуже швидко після народження дитини, новий мамин обранець дуже добре до неї поставився. У дочки Сумської-старшої були всі шанси стати продовжувачкою акторської династії. Вона могла похизуватися голосом, яскравою зовнішністю. Мама завжди вірила в успіхи своєї дитини, але особиста драма Дарини зруйнувала всі перспективи.

Чому дочка Наталії Сумської стала затворницею?

Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської

З медійного простору Дарина зникла так само раптово, як і з’явилася на небосхилі української естради. Лише минулого року її мама змогла зізнатися, що насправді дочка полишила сімейну справу через смерть свого чоловіка. Його звали Юрій Трофименко, пішов у небуття у вельми молодому віці.

Багато деталей Наталія не розкрила, але через її розповідь було зрозуміло, що кохання у подружжя було справжнім і один без одного жити вони не хотіли. У пари народилася 12 років тому своя перша дитина. Ім’я дівчинки стало таємницею, адже Сумська-старша мало розповідає деталей про особисте.

Наталія Сумська
Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської

Відомо, що коли мама маленької стала повноцінною домогосподаркою, її бабуся взяла всі турботи про школярку.

Цікавий факт: з 17 років у Дарини була власна квартира у хорошому районі столиці. Проте не відомо, що сталося з житлом, адже зі слів пані Наталії складається враження, що її дочка, онучка проживають з нею в одному житлі.

Нагадаємо, що у сестри Ольги Сумської є ще син. Хлопець народився у шлюбі з Анатолієм Хостікоєвим і також пішов стопами батьків. Став актором і зіграв одну з головних ролей у комедії “Скажене весілля-3”.

Схожі статті