Джамала показала красеня-хореографа з яким разом пішла у польські “Танці з зірками”: неможливо не закохатися

Співачка Джамала цього року просто запалює паркет Польщі. Нашу легендарну зірку запросили взяти участь в адаптації "Танців з зірками" наших сусідів. Зі своїми задачами артистка справляється на відмінно, а у цьому їй допомагає справжній красень.

Неймовірна співачка Джамала цього року перевершила саму себе. Окрім виступів на підтримку знедолених українців, вона вирішила прийняти виклик та піти у польську адаптацію проєкту “Танці з зірками”. Дістався артистці дуже молодий та спритний хореограф на ім’я Яцек.

Вже у першому ефірі пара вразила всіх ніжним виступом під пісню Джона Леннона Imagine. Емоції зіркам неможливо було приховати, а сама співачка згодом зізнається, що дуже сильно переживала про результат і поділилася цим так на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Вчора станцювали наш перший танець на паркеті. Сказати, що переживала – нічого не сказати. Інша країна, нова аудиторія, дуже сильні суперники, різні закиди а-ля оцінки будуть упередженими… Здається, ця хмара думок ледь не звела мене з розуму”

Та вже згодом, схоже, вирішила направити свої страхи у конструктивне русло. Завзято та енергійно вона практикувалася на репетиції з партнером. Видно, що у Джамали є хист, адже Янек спуску не дає: і крутить артистку, і вчить підтримкам та па.

Джамала показала красеня-хореографа з яким разом пішла у польські Танці з зірками

Втім, підозрювати у романі зірок не варто. Хореограф вже має обраницю, а наша знаменитість подумки завжди зі своїм чоловіком Сеїт-Бекір Сулейманов ще у 2017-му році проголосив всьому світові, що Джамала тепер тільки його, повівши легенду Євробачення-2016 під вінець. Пара має двох чудових діток, яким дали традиційні імена.

Крім цього, приїхавши на кілька днів у Київ, артистка стрімголов помчала до свого коханого. Він не може полишити Батьківщину та переїхати до неї, наприклад, у Польщу через те, що має призовний вік.

Нагадаємо, що зірка з 2014-го року категорично засуджує російську агресію. Вона відверто називала речі своїми іменами, як-от анексію Криму. Навіть на виступ перед усією Європою вибрала символічну пісню “1944”.

Схожі статті