Український співак Дзідзьо нарешті виділив головні якості, які мають бути присутні в його обраниці життя

Український співак Дзідзьо,або Михайло Хома у квітні минулого року зробив заяву про розлучення зі своєю дружиною Ярославою після 20 років стосунків.

Після розлучення Михайлу приписували багато романів з зірками української естради, найгучнішим став ніби-то роман з подругою та колегою Олею Цибульською. Пліткували ніби саме через Олю розпався шлюб Дзідзьо з його дружиною Ярославою. А додатковим приводом таких чуток став факт, що чоловік олі Цибульської ніколи не з’являвся на публіці.

Дзідзьо з матусею
Дзідзьо з матусею

Співак тривалий час живе холостяцьким життям, але все одно думає про сімейне щастя, якого йому не вистачає. А також, Дзідзьо поставив собі конкретне запитання: яку жінку він би хотів бачити поряд і провести залишок життя. Можливо таки ту, яка була б схожа на маму? Про це Дзідзьо розповів в інтерв’ю Даніелю Салему у програмі “Зірковий шлях”.

Дзідзьо відповів чесно, що абсолютно щасливим себе відчути не може, будучи одиноким. Але є й щось гарне в холостяцькому житті. Дзідзьо розповів про свої маленькі зміни, артист навчився підмічати багато дрібних і надто важливих речей у житті, таких як люди: “Тепер я частіше дзвоню мамі і питаю як в неї справи” А ще з плюсів, я почав знаходити час на себе. Зараз я нарешті звертаю увагу на себе, і нарешті розумію, що подобається мені,а не комусь іншому”.

На питання Даніеля, якою все ж таки має бути його майбутня обраниця, Дзідзьо відповів коротко , проте романтично: “Милою”. От мені достатньо, щоб любити людину просто та ,і хочу мене любили не за мою популярність, не за мої досягнення. Є такий погляд “очі в очі” і ти впізнав людину “Очі в очі”. Тож для Дзідзьо, жінка в першу чергу має бути милою, милою серцю і очам.

Наразі відомо, що співак все ще один і даму серця собі не знайшов, можливо він просто не може більше покохати чи шукає не жінку, а справжній скарб. Натомість, поки що Дзідзьо хизується фотографіями лише з однією найголовнішою жінку в своєму житті.

Схожі статті