“Розійшлися”: Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу у родині Оксани Марченко та Віктора Медведчука

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів деталі особистого життя Оксани Марченко, а також про те, як змінилися її політичні погляди.

Як відомо, Ігор Кондратюк та Оксана Марченко колись були справжніми друзями. Але після того, як кум телеведучої володимир путін анексував Крим, між зірками усе змінилося. Чоловік припиняє спілкуватися з телеведучою, але журналістам заявив, що це нестандартна ситуація, і на місці Оксани міг опинитися кожен, так як він сприймає її, як заручницю ситуації.

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України, а Марченко з ганьбою втекла за декілька днів до наступу, Ігор вперше заявив, що ніколи не дружив з нею.

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу у родині Оксани Марченко

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу у родині Оксани Марченко

Але нещодавно продюсер вирішив пролити світло на те, якою Оксана була до війни з росією, які мала політичні погляди і чому раптом проміняла Україну на країну-агресора.

Зокрема Ігор вперше розповів про те, що Оксана постійно розмовляла українською і спонукала інших говорити лише нею. Одного разу вона навіть заявила Ігорю, щоб він не переходив на російську, якщо учасники, які приходять на шоу нею не володіють. А її батько взагалі відвідував концерти у вишиванках.

“Тато її постійно ходив у вишиванці. У них там по-моєму мама з татом розійшлися, не говоритиму про це, я не дуже цікавився цим. Але тато був на всіх ефірах перші три роки. І він завжди приходив у вишиванці”, – згадав продюсер в інтерв’ю SportArena.

Ігор Кондратюк вважає, що зміну політичного полюсу Оксана Марченко пережила через гроші. Мовляв, у них з Віктором Медведчуком свої цінності, які вплинули на рішення.

Ба більше, він поділився здогадкою, що олігарх мав такі зв’язки та дружбу, що інакше і не міг би вчинити. У розповіді пари про те, що їм не подобається курс сучасної України Ігор Кондратюк не вірить і вважає занадто слабким аргументом.

Схожі статті