“Відчула смак материнства”: 47-річна Наталія Могилевська показала округлий живіт за кулісами і вразила новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу формами, перебуваючи у закулісі. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська присвятила усе своє життя розвитку музичної кар’єри. І варто відмітити, що ця інвестиція з головою окупилася: артистка є затребуваною та обожнюваною. Втім, вона ніколи не приховувала того факту, що все одно мріяла завагітніти та стати матір’ю.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Останні роки вона говорила про це особливо часто. Мова навіть зайшла про усиновлення, але Наталія одразу ж дала зрозуміти, що на даний момент це неможливо через відсутність в неї надійного чоловіка.

Декілька тижнів тому знаменитості вдалося посилити надію у серцях своїх шанувальників. А вся справа в тому, що вона засвітила вельми округлий животик.

Наталя Могилевська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке було відзняте за кулісами. У ньому співачка налаштовується перед виступом на церемонії вручення премії “Національна легенда України 2022 року”.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Могилевська обрала для концерту сукню вільного крою із завищеною талією, доповнивши образ піджаком із розстебнутими гудзиками. Шанувальники, побачивши співачку, почали вітати її із можливою вагітністю.

Користувачі мережі не стримували себе і відкрито обговорювали імовірність поповнення в родині артистки. Могилевська ніяк не відреагувала на дані розмови.

Наталія Могилевська показала округлий живіт за кулісами і вразила новиною

І так, Наталя Могилевська дійсно засвітила вельми округлі форми, які можуть говорити про цікаве положення артистки. Тим паче, що не так давно вона зізналася у нових стосунках, які імовірно можуть отримати продовження, і як це часто буває — у найнеочікуваніший момент.

Схожі статті