Олег Винник розповів про шлюб і вразив ставленням до таємної дружини Таюне: “Він такий-сякий! А як ти хотіла?”

Знаменитий український виконавець Олег Винник сколихнув шоу-бізнес зізнанням про стосунки з жінками. Що відбувається в особистому житті повелителя вовчиць?

Впродовж тривалої успішної кар’єри в Україні Олег Винник жодного разу не розповів про свою дружину. Однак, пресі вдалося самостійно дослідити це питання. І результати цих досліджень дійсно вражають.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Олег Винник розповів про шлюб і вразив правдою про стосунки з дружиною

Колишні односельчани зірки розповіли журналістам, що його дружиною є його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко). Саме з нею він познайомився під час навчання, з нею побрався на два села, і саме вона супроводжувала його під час еміграції до Німеччини. Подейкують навіть і про те, що у пари є спільний син Юліан, який залишився жити в Європі.

Олег Винник розповів про шлюб і вразив правдою про стосунки з дружиною

Нещодавно повелитель вовчиць дав ексклюзивне інтерв’ю для “Зіркового шляху” в якому вперше розповів про своє ставлення до шлюбу і стосунків з жінками.

“Я не кажу, що з милим рай і в курені, але прийти на готовеньке, а потім говорити, що він такий-сякий… А як ти хотіла? Він – особистість, він зробив себе без тебе. А що ти зробила для цього? Нікому не в образу. Це твердий, але адекватний підхід до життя”

З’ясувалося, що зірка, як і велика кількість чоловіків не надто полюбляє жінок, які шукають обранців з грошима. Варто відзначити, що його концепт щасливого шлюбу якраз вписується у стосунки з Таюне, адже з нею він познайомився, коли був бідним та нікому не відомим.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України фанати загубили Олега Винника. Виконавець повністю зник з інформаційного простору. І лише через півроку його адвокат все ж таки розповіла про те, що він знаходиться в Німеччині, де лікується від невідомої хвороби. З якоїсь причини піар–відділ артиста приховує його діагноз.

Схожі статті