“Мені пороблено”: переможець Холостячки Задворний вразив правдою про стосунки після розставання з Огнєвіч

Відомий український бізнесмен, блогер та переможець "Холостячки-2" Андрій Задворний вперше розповів про те, як складається його особисте життя після шоу.

Розставання переможця романтичного реаліті-шоу “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч виявилося вельми болючим та скандальним. Так, після офіційного розриву співачка на всю країну зі сльозами на очах розповіла, що чоловік покинув її, повернувшись з короткої подорожі. Мовляв, він заявив, що не кохає її. І після цього зірці знадобилася допомога психотерапевта.

Андрій Задворний вразив правдою про стосунки після розставання з Огнєвіч

Варто зазначити, що і для бізнесмена усе було вельми непросто після зйомок. Окрім того, що його почали активно критикувати, як виявилося, у Андрія є певні проблеми з жінками. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Андрій Задворний вразив правдою про стосунки після розставання з Огнєвіч

“Десь у березні я відчув, що внутрішньо відкритий до нових стосунків. До того моменту я просто спілкувався з дівчатами, які мені подобалися, але ходити на побачення та зближуватися в мене вайбу не було. Коли ж він з’явився, це був розпал бойових дій в країні, і це стало фізично неможливо. Бо розлетілися, хто на західну, хто за кордон. Я не люблю тривалі переписки, бо це не про пізнання і не про розуміння одне одного. Але коли виходу немає, що ж можна і в онлайн-романи пограти. І все не складається, не складається і не складається. З мене вже друзі кепкують, що “зламався радар”, а я сам собі думаю, що мені пороблено”

Варто відмітити, що настрій у Андрія вельми мінливий, тож, вочевидь, далеко не всім дівчатам вдається потрапити у потрібний “вайб” чоловіка. Хоча не може бути сумнівів, що після зйомок та отриманої популярності, дівчат в нього для вибору вдосталь.

Схожі статті