Леся Нікітюк зв’язала себе стосунками з військовим? Дьомін вразив новиною про зірку: “Дуже нерівно дихає”

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін сколихнув мережу раптовим зізнанням про Лесю Нікітюк та її стосунки. З ким закрутила роман телеведуча?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк роками успішно приховує своє особисте життя. Вона відноситься до того розряду зірок, які жодного разу не видали своїх стосунків. Єдиний чоловік, про якого Леся Іванівна наважилася заговорити з пресою — її колишній наречений, в яким так і не склалося. Але вона навіть імені його не назвала, що вже й казати про інші деталі.

Слава Дьомін вразив новиною про Лесю Нікітюк

Патріотична Леся Нікітюк
Слава Дьомін вразив новиною про Лесю Нікітюк

Однак, нещодавно журналіст Слава Дьомін заінтригував мережу зізнанням про свою колегу. Чоловік відкрито натякнув на те, що Нікітюк зустрічається з військовим. Це сталося у його новому шоу Слава ПРО.

“Чекаємо, коли Леся всім розповість про своє особисте життя, бо вона його дуже приховує. Чи вона приховує, бо в неї хтось є? Чи ні? А я як друг можу сказати тільки одне: Леся дуже нерівно дихає до ЗС -шників. Але я вам нічого не говорив”, – заінтригував Дьомін.

Роман з військовою людиною цілком імовірний, адже останні півроку зірка увесь свій час присвятила волонтерству. Вона допомагала не тільки переселенцям та сиротам, але й активно взаємодіяла з ЗСУ. Знаменитості вдалося стати ще одним стовпом народного опору, завдяки якому Украіна продовжує боротися за незалежність. Можна сказати, що вона приєдналася до непростої місії Сергія Притули, і досягла у цьому питанні його рівня.

Варто відзначити, що глядачі більше не побачать цей дует. Справа в тому, що Притула не збирається повертатися у розважальний жанр шоу. Пов’язано це з війною, принаймні так повідомив його колега та друг Олександр Педан.

Схожі статті