Колишня кохана Данилка після 20 років мовчання зізналася у стосунках з ним: “Був у мене роман з Андрієм”

Відомому українському музиканту Андрію Данилку вдавалося приховувати особисте життя понад 30 років успішної кар'єри. Втім нещодавно його екс-підлегла розповіла вельми цікаві деталі їхніх стосунків.

Всесвітньовідомий український виконавець Андрій Данилко з неймовірною майстерністю приховував деталі особистого життя як від преси, так і від найдопитливіших фанатів. І хоча артиста активно підозрюють у романі з заміжньою Інною Білоконь, він продовжує ігнорувати плітки про їхній зв’язок.

Колишня кохана Андрія Данилка зізналася у стосунках з ним

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Колишня кохана Андрія Данилка зізналася у стосунках з ним

Але все на світі проконтролювати неможливо. Нещодавно його колишня підопічна, і як виявилося екс-кохана, Радмила Щоголева прийшла на телепроєкт “Не бреши мені”, в якому вперше розповіла про стосунки, які склалися між нею та знаменитістю. Виявляється, у пари була близькість.

“Був чи не був у мене роман із Андрієм Данилком? Я його сприймаю як близьку мені людину. Ну просто для мене це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі і розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Скажімо, що близькість була, а роман — що ви вкладаєте в це поняття?”

Варто відмітити, що стосунки у Радмили та Андрія перервалися дуже раптово, і за провини акторки. Вся справа в тому, що вона хотіла покинути колектив через поганий емоційний стан, а також проблеми зі здоров’ям. Вона обговорила усі деталі з концертним директором, але Данилка не попередила.

Попрощатися вона з ним також не наважилася. Зірка дуже боляче сприйняв вчинок Радмили і після цього не спілкувався з нею. Лише через декілька років їм вдалося поговорити, але про відновлення стосунків навіть мови йти не могло.

Незабаром жінка вийшла заміж і народила двох дітей. Їй навіть вдалося реалізуватися в акторстві, але широкої слави, як при Вєрці Сердючці вона не отримала.

Схожі статті