Донька Андрія Бєднякова зворушила серця українців своїм вчинком: “Подаруйте постраждалим дітям мої іграшки”

На сьогоднішній день війна не оминає навіть дітей і їх свідомість, маленькі діти зараз чудово розуміють, що коїться навколо і більш того, вони називають все своїми іменами.

Насправді, теперішнє покоління дітей зростає дуже свідомим, зараз діти не ховаються за своїм віком, навпаки, вони не бояться здаватися дорослішими, ніж вони є. Діти не бояться висловлювати свої думки і робити те, що вони вважають за потрібним. Звісно з дозволу або підтримкою батьків. Тому маленькі українці допомагають армії та Україні в цілому своїми відважними, шокуючими вчинками.

Українські діти перетворюються на героїв казок, мужні, сміливі, рішучі та щирі. Коли дитина ладна віддати останню іграшку, щоб зробити добру справу для іншого малюка, це дуже гідно. А таких маленьких героїв реальності, в Україні вистачає і цим треба пишатися, тому що це заслуга виховання і нашого менталітету, який зараз намагаються знищити.

Однією з маленьких героїв стала 7-чна донька телеведучого Андрія Бєднякова і Насті Короткої Ксенія. Дівчинка знає, що відбувається навколо неї і її дуже вражають історії постраждалих вій бойових дій дітей. Тому Ксенія захотіла бути корисною своїй країні і заявила батькам: “Подаруйте мої іграшки постраждалим від війни дітям”. Тобто 7-річній дитині більше не потрібні іграшки для себе, вона навпаки хоче віддати найдорожчі речі іншим і підбадьорити.

І
Історія Андрія в instagram

Цим вчинком маленька Ксенія дуже розчулила своїх батьків, а особливо зіркового тата Андрія Бєднякова. Телеведучий поділився світлиною з маленькою дівчиною в instagram сторіз, яка тримає набір пазлів. І підписав фото: “Ксеня сказала, щоб її іграшки отримали дітки, які постраждали від війни”. Також Бєдняков додав, що кожна дитина має бути щасливою.

Схожі статті