Володимир Дантес висміяв Надю Дорофєєву та її нового чоловіка: одним реченням викрив все, що приховувалось

Володимир Дантес відверто пожартував у адресу нового обранця своєї екс-дружини. Як відреагувала Надя Дорофєєва на розголошення подробиць її особистого життя?

Весною український шоу-бізнес сколихнула неприємна новина. Одна з найвідоміших зіркових пар оголосила про своє розлучення. Популярна співачка Надя Дорофєєва та виконавець Володимир Дантес після 9 років спільного життя оголосили про розпад свого шлюбу. Фанати були здивовані та розчаровані, оскільки знаменитості були чи не наймилішою та найзнаковішою парою естради. Нічого не віщувало біди, але, як то кажуть у народі, “нічого не вічно під луною”.

Надя, попри те, що прожила у шлюбі майже десять років, доволі швидко оговталась від розлучення та відкрито розпочала нові стосунки з відомим ресторатором Мішею Кацуріним. Який, до речі, теж не так давно розлучився зі свою дружиною Дашею, з якою він має двох дітей. Наскільки були ошелешені шанувальники, коли розкрилася ще одна інтересна деталь історії. Виявляється, що колишній чоловік Наді, Володимир, зустрічається з колишньою дружиною Михайла — Дашею. Здається, що таке буває лише у кіно, проте, як виявилось, можливо й у реальному житті.

Дорофєєва зворушливо привітала Дантеса з днем народження та ошелешила Кацуріна
Володимир Дантес висміяв Надю Дорофєєву

Цікаво, що самі артисти почувають себе комфортно та не соромляться розповідати прихильникам про зміни у своєму особистому житті.

Під час одного з благодійних стенд-ап турів Дантес зі сцени пожартував над заплутаністю своїх стосунків з новим обранцем своєї колишньої дружини.

“Коли батько приходить, щоб провести день з дітьми це збоку виглядає дуже дивно. Я йому тисну руку, він тисне мені руку. І я б озвучив це так: “Дякую, що спиш з моєю дружиною, ось тобі твої діти”. А він такий: “Навзаєм”. А раніше ми просто каталися на вейксерфінгу”, — розповів Володимир.

Володимир Дантес висміяв Надю Дорофєєву

Відео з концерту швидко розлетілось в ТікТоці та інтернет мережі, через що викликало обурення серед глядачів. Деякі вважають, що такі подробиці особистого життя недопустимо розповідати на загальний огляд. Цікаво, що ні Дорофєєва, ні її новий хлопець поки що ніяк не прокоментували дану ситуацію.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Дантеса — Гудков Володимир Ігорьович.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.