Даша Астаф’єва вперше розповіла про свого нового бойфренда: “Такі щасливі моменти я вперше переживаю”

Даша Астаф'єва з самого початку своєї кар'єри має репутацію епатажної, сміливої жінки, яка розбиває вщент чоловічі серця, а зараз Даша закохана і спокійна.

Популярна в Україні співачка Даша Астаф’єва розповіла декілька моментів зі свого особистого життя, чим і здивувала публіку в черговий раз. Зірка заявила, що закохана і щаслива як ніколи. Це не перша заява Астаф’євої, яка шокує шанувальників відходом від звичного образу безпринципової діви.

Першою шокуючою новиною стало те, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії, Даша пішла в один із волонтерських штабів готувати для солдатів їжу. Артистка чистила картоплю та інші овочі не піклуючись про свій манікюр чи загальний вигляд. Вона це робила для людей і від щирого серця, не соромлячись будь якої роботи на кухні.

Д
Даша у волонтерському штабі

Після цієї новини, відношення до Астаф’євої трішки змінилось на краще, диванні критики потроху почали нахвалювати зірку за її благородні наміри та поміч ЗСУ.

А друга шокуюча новина з’явилась на днях. Даша зізналась, що вона дуже закохана і щаслива. Імені обранця вона поки що тримає у таємниці, але розповіла чим саме хлопець підкорив її серце: “Він був дуже оригінальним”.  Дашу ніхто ще в гості не запрошував зі словами: “Тут бобер дерево згриз, я з нього лавку зробив, приїжджай, посидимо за вечерею”. Дівчина каже, що звикла до інших пропозицій, а тут таке. Також, Дашу підкорило, що її обранець один з тих чоловіків, які вміють зробити свій дім таким затишним, що туди хочеться приходити з двома собаками.

Д
Даша Астаф’єва на зйомках

Даша зізналась, що вона дуже щаслива, що переживає багато моментів вперше саме зі своїм обранцем. До того ж, зірка вже знайома за батьками свого коханого і дуже хвилювалась з цього приводу, але все пройшло добре.

Схожі статті