Фіналістка “Холостяка” Юля Зайка втратила свою індивідуальність: збільшила губи і тепер як усі (ФОТО)

Юлія Зайка, яка потрапила у фінал шоу "Холостяк" не зупинилась на внутрішніх змінах і вирішила змінити ще й зовнішній образ. Зайка зробила великі губи, що ж змусило її піти на такі зміни.

Фіналістка проєкту “Холостяк” Юля Зайка нещодавно хизувалась змінами в своєму особистому житті. Дівчина викладала романтичні фото з букетом і каблучкою, натякаючи на те, що її поки що таємний хлопець зробив їй пропозицію руки та серця. І зазначила, що цей чоловік робить її щасливою.

Потім Юля Зайка виклала пост, у якому почала філоські роздуми і поділилась своїми внутрішніми змінами. Вона розповіла, як багато їй довелося працювати над собою, аби змінитися зсередини, почути себе, відчути свої справжні почуття, бажання, мрії і йти за своїм власним шляхом. І тільки тоді, коли Юля розібралась з собою та стала впевненішою, ніж була раніше, зустріла кохання, яке дарує їй щастя.

Юля Зайка зробила збільшення губ
Юля Зайка зробила збільшення губ

Але, як правило, дівчата не змінюють свою зовнішність, коли все йде так гарно, що душа співає від щастя. Натомість Юля Зайка продемонструвала в своєму instsgram всі свої зовнішні зміни. По-перше Юля зробила ламінування вій, корекцію брів та манікюр. І в цих процедурах нічого дивного немає, кожна дівчина раз на місяць або трішки рідше, робить доглядові процедури, заради своєї краси і впевненості.

Юля демонструє губи
Юля демонструє губи

Натомість Юля Зайка вирішила збільшити розмір губ, це звісно надто популярна процедура серед дівчат, але Зайка ніколи не наголошувала на своїй симпатії до збільшення губ. Але трішки шокувала всіх своїм рішенням зробити пишні губи як у більшості відомих дівчат. Також, Юля прорекламувала косметолога, у якого робила процедуру збільшення губ і вирішила розіграти таку саму процедуру  для своїх підписниць у instagram від імені косметолога.

Юля дарує разом з косметологом процедуру
Юля дарує разом з косметологом процедуру

Схожі статті