Українська співачка СолоХа під час повномасштабної війни втратила дитину: “Я не знала, як це пережити”

Українська Співачка СолоХа, розповіла деталі своєї трагедії, яку вона пережила наодинці за кордоном, рятуючись пляшкою вина та великою кількістю роботи і творчістю.

Співачка СолоХа, або за справжнім ім’ям Тереза Балашова наважилась розповісти про трагедію, яка сталась з нею під час війни, коли жінка перебувала за кордоном з донькою. Артистка поїхала жити в Болгарію заради безпеки своєї доньки і себе, а чоловік залишився у Києві. Щоб батько мав змогу побачити доньку та саму СолоХу, він просив переїхати або просто приїхати на декілька днів на західну Україну.

СолоХа з донькою
СолоХа з донькою

Артистка дуже стресувала і не могла дати собі ради, через поганий стан вона пішла до лікаря і дізналась, що вагітна: “На той час я була вагітна, про це я дізналася на другому місяці”. Це сталося наприкінці весни. Але згодом так сталося, що СолоХа втратила дитину, про яку майже ніхто не знав. Жінка планувала розповісти цю новину вже після першого триместру, але, на жаль, втратила дитину. СолоХа вважає, що в цьому винні стреси та нервові зриви.

СолоХа в образі
СолоХа в образі

Це тяжка історія, але СолоХа каже, що вже виплакала і пережила цю страшну ситуацію, але на це знадобилось багато часу. І найстрашніше те, що співачка дізналась і  переживала цю ситуацію сама: “О десятій ранку я про це дізналася, у мене стався вибух мозку і повне нерозуміння ситуації. Я не знала що робити, це страшно і боляче”.

Але відповіді на запитання: “Як таке пережити?”  у співачки немає. Це й досі дуже болюча тема. Натомість самій виконавиці на допомогу прийшла робота, багато роботи, написання нових пісень та проведення репетицій. А ще алкоголь,зокрема вино,  але цим способом співачка не зловживала. І зараз вже може вести бесіди на цю особисту тему.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.