Маша Єфросініна бурхливо відповіла хейтерам на критику її зовнішності: “Вся худорлява і стара у філллерах”

Марія Єфросиніна зазвичай не звертає особливої уваги на негативні коментарі чи відкритий хейт в її сторону, але іноді це переходить межу і треба поставити коментаторів на місце.

В молодості, коли Маша тільки з’явилася на екранах телебачення, вона була достатньо повненька, тоді думки глядачів розходились,комусь дуже подобалась телеведуча з нестандартною фігурою, а  хтось навпаки не розумів як її таку пухленьку взяли на телебачення розповідати щось з екрану. Але згодом Маша пішла з телебачення і повернулась з кардинальними змінами в зовнішності. Єфросініна стала худенька та впевнена в собі, за що знов попал під хейт глядачів.

М
Маша Єфросініна після схуднення

Вже багато років Маша намагається зберегти свої стрункі форми і це їй дуже гарно вдається, але іноді Маша буває занадто худа, як кажуть її шанувальники. Телеведуча звикла до того, що всім неможливо подобатись і не звертає уваги на негативні коментарі, коли вона худне через дуже щільний графік чи стрес.

Але нещодавно зірку зачепили коментарі хейтерів, коли зачепили не тільки її фігуру, а ще вік та звинуватили у пластиці і великій кількості різних філлерів в обличчі. Зірці написали у коментарях: “Вся у філлерах, стара і хулрлява”. Звісно що знов думки розійшлись, комусь навпаки Маша “така” подобається більше.

Але Машу Єфросініну зачепив такий спалах негативу в її сторону і вона вирішила відповісти з сарказмом в новому пості instagram. Зірка телеекранів написала: “Боже, люди, радість о яка” і повторила слова хейтерів щодо філлерів, віку і фігури, додавши, що такі коментарі повернули її в довоєнне життя і нагадали, що життя – це не тільки війна. Натомість колеги підтримали Машу, саркастичний коментар написала Даша Астаф’єва, а червоне сердечко додав Алан Бадоєв.

Схожі статті